Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

Fed konusunda Wall Street bankalarında görüş birliği Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fed konusunda hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Fed konusunda yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Fed konusunda forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Fed konusunda grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Fed konusunda fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Fed konusunda Yorum 2023

Fed konusunda piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Fed konusunda grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Wall Street bankaları, Fed’in dün başlayan ve bugün sona erecek Federal Açık Piyasa Komitesi toplantısında faizi 25 baz puan artıracağı yönünde görüş birliği içindeler.

Bank of America, Citi, Goldman Sachs, JPMorgan, Morgan Stanley ve Wells Fargo’nun yanı sıra Barclays, Deutsche Bank ve Nomura da Fed’den 25 baz puanlık artırım bekliyorlar.

Yatırımcılar, Fed Başkanı Powell’ın FOMC toplantısı sonrasında düzenleyeceği basın toplantısında Fed’ 2023’te tekrar faiz artırmaya ne kadar kararlı olduğuna dair vereceği ipuçlarını bekliyorlar.

Citigroup ekonomistlerinden Veronica Clark yaptığı değerlendirmede, “Tüm seçenekleri açık bırakacaklar. Sadece birkaç aylık yumuşak enflasyon verilerinden sonra kesinlikle temkinli davranacaklar ki bu da işin bittiğine ikna olmaları için yeterli değil. Powell ve diğer politika yapıcılar, fiyatların tekrar yükselmesini önlemek için kararlı görünmek isteyeceklerdir” dedi.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları düşüşle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Nationwide Life Insurance baş ekonomisti Kathy Bostjancic de “1970’ler ve 80’lerde ayaklarını frenden erken çekerek yaptıkları hatalardan kaçınmak istiyorlar” dedi.

Fed’den UBS’ye 268,5 milyon dolar ceza

 

Eski Fed Başkanı Bernanke’den faiz tahmini

 

Fed, ödeme sistemi FedNow’u kullanıma sundu

 


Fed konusunda Analiz

Fed konusunda net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Fed konusunda yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fed konusunda grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Fed konusunda

Fed konusunda yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Fed konusunda grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Fed konusunda yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Fed konusunda Uzman Yorumları

Fed konusunda analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }