Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Avrupa borsaları pozitif açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa borsaları Yorum 2023

Avrupa borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa borsaları, güne alış ağırlıklı bir seyirle başladı.

Açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 0,6 artarak 468,1 puan, Almanya’da DAX 40 endeksi yüzde 0,8 değer kazanarak 16.170 puan oldu.

İngiltere’de FTSE 100 endeksi yüzde 0,2 yükselişle 7.690 puan, Fransa’da CAC 40 endeksi yüzde 1,1 artışla 7.396 puanda, İspanya’da IBEX 35 endeksi yüzde 0,6 primle 9.654 puanda ve İtalya’da MIB 30 endeksi yüzde 1 değer kazancıyla 29.255 puanda bulunuyor.

Dün günü yüzde 0,3 artışla 1,1090 seviyesinden tamamlayan euro/dolar paritesi, şu sıralarda önceki kapanışının yüzde 0,4 üzerinde 1,1130’da dengelendi.

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) dün politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırarak 22 yılın en yüksek seviyesine çıkmasının ardından sınırlı da olsa pozitif bir seyir izledi.

Bugün gözler Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) para politikası kararlarına ve ECB Başkanı Christine Lagarde’ın toplantı sonrası yapacağı sözle yönlendirmelere çevrildi.

İlginizi Çekebilir;  Küresel Borsalar da ralli devam edecek Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Para piyasalarındaki fiyatlamalara göre, ECB’nin bugün politika faizini 25 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılırken, politika metninde ve Lagarde’ın açıklamalarında gelecek döneme ilişkin olası ipuçları yatırımcıların odağında bulunuyor.

Analistler, ABD’de 2. çeyrek büyüme ve ikinci el konut satış verilerinin takip edileceğini belirtti.

Almanya’da tüketici güveninde istikrar bekleniyor

 

Küresel piyasalarda gözler ECB’ye çevrildi

 

ABD ekonomisi resesyona girecek mi?

 


Avrupa borsaları Analiz

Avrupa borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa borsaları

Avrupa borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa borsaları Uzman Yorumları

Avrupa borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }