Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

New York borsası düşüşle kapandı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

New York hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. New York yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. New York forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. New York grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. New York fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

New York Yorum 2023

New York piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen New York grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

New York borsası kapanışında, Dow Jones endeksi, 230 puanın üzerinde değer kaybetti ve yüzde 0,67 azalışla 35.282,72 puana geriledi. Böylelikle endeksin 1987’den bu yana en uzun kazanç serisi olan 13 günlük yükselişi son buldu.

S&P 500 endeksi yüzde 0,64 azalarak 4.537,41 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 0,55 kayıpla 14.050,11 puana indi.

ABD ekonomisi yılın ilk çeyreğinde beklentilerin üzerinde büyüme performansı gösterirken, pay piyasaları pozitif bir başlangıç yaptığı işlem gününü düşüşle tamamladı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN…


New York Analiz

New York net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde New York yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. New York grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Son dakika... Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! İşte MB 2023 haziran ayı faiz kararı

New York

New York yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. New York grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. New York yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

New York Uzman Yorumları

New York analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }