Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Şili Merkez Bankası agresif faiz indirimine gitti Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Şili Merkez hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Şili Merkez yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Şili Merkez forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Şili Merkez grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Şili Merkez fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Şili Merkez Yorum 2023

Şili Merkez piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Şili Merkez grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Şili Merkez Bankası (BCC), gösterge faiz oranı yüzde 11,25’ten yüzde 10,25’e çekildi. Piyasalarda beklenti faizin 50 baz puan indirileceği yönündeydi.

BCC tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın en büyük bakır üreticisi olan Şili’de enflasyon, son aylarda piyasa beklentilerinin üzerinde bir düşüş sergiledi. 2022 yılı Ağustos ayında yüzde 14,1 ile zirve yapan enflasyon, haziran ayında yüzde 8,7’den yüzde 7,6’ya kadar indi.

BCC’nin açıklamasında, “Manşet ve çekirdek enflasyon, son Para Politikası Raporunda belirtilenden daha hızlı düştü” denildi.

BCC, 2021 yılı Temmuz ile 2022 yılı Ekim ayında faiz oranını 1075 baz puan artırdıktan sonra, önceki 5 toplantısında faizde değişikliğe gitmedi.

Para Politikası Kurulu açıklamasında, para politikasında indirim döngüsünün başladığına işaret edildi.

İlginizi Çekebilir;  TCMB piyasayı 60 milyar TL fonladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Konu ile ilgili değerlendirme yapan analistler, bu düzeyde bir indirimin beklenmediğine işaret ederek, BCC’nin “agresif” bir tutum sergilediğini belirttiler.

Şili Merkez Bankası Faiz artırdı

 

Şili Merkez Bankası yine faiz artırdı

 

Şili Merkez Bankası, faiz oranını değiştirmedi

 


Şili Merkez Analiz

Şili Merkez net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Şili Merkez yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Şili Merkez grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Şili Merkez

Şili Merkez yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Şili Merkez grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Şili Merkez yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Şili Merkez Uzman Yorumları

Şili Merkez analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }