Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Bakan Şimşek: Deprem bölgesinde esnaf ve sanatkarların kredi ödemeleri faizsiz 6 ay daha erteleniyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bakan Şimşek: hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Bakan Şimşek: yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Bakan Şimşek: forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Bakan Şimşek: grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Bakan Şimşek: fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Bakan Şimşek: Yorum 2023

Bakan Şimşek: piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Bakan Şimşek: grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesi ilan edilen yerlerde Hak Bankası’nın esnaf ve sanatkarlara kullandırdığı kredilerin ödemelerine faizsiz 6 ay daha erteleme yapılacağını söyledi.

BAKAN ŞİMŞEK’TEN ESNAF VE SANATKARLARA MÜJDE

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında afet bölgesi ilan edilen yerlerde esnaf ve sanatkarlara müjdeyi verdi.

MEVZUAT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Bakan Şimşek, 6 Şubat’ta meydana gelen depremler nedeniyle Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Osmaniye illeri ve bağlı ilçeleriyle Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara Halk Bankası tarafından kullandırılan Hazine faiz destekli kredilerinin ertelenmesine yönelik mevzuat çalışmalarını tamamladıklarını bildirdi.

DEPREM BÖLGESİNİN 9,5 MİLYAR LİRA KREDİ BAKİYESİ VAR

Bu kapsamda, 6 Ağustos’ta süresi dolacak kredi borçlarının ertelenmesi için gelen talepleri değerlendirdiklerini belirten Şimşek, bu kapsamda bahsi geçen iller ve bağlı ilçelerinde 64 bin 191 esnaf ve sanatkarın 9,5 milyar lira kredi bakiyesi bulunduğuna dikkati çekti.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları günü yükselişle kapattı

“6 AY DAHA FAİZSİZ ERTELEME GETİRİYORUZ”

Şimşek, Hükümet olarak depremzede esnaf ve sanatkarların yaralarını sarabilmek için desteklere devam ettiklerinin altını çizerek, “Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında afet bölgesi ilan edilen yerlerde deprem nedeniyle işletmesi zarar gören esnaf ve sanatkarımıza Halk Bankası tarafından kullandırılan kredilerin ödemelerine başvuru şartı aranmaksızın 6 ay daha faizsiz erteleme getiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Seda Tolmaç – Ekonomi

Kahramanmaraş Halk Bankası Ekonomi Güncel Haberler


Bakan Şimşek: Analiz

Bakan Şimşek: net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Bakan Şimşek: yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bakan Şimşek: grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Bakan Şimşek:

Bakan Şimşek: yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Bakan Şimşek: grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Bakan Şimşek: yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bakan Şimşek: Uzman Yorumları

Bakan Şimşek: analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.




Bir yanıt yazın

] }