Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Burada her gün yüzlerce kişi yemek yiyor! İstanbul’un göbeğindeki börekçide fare skandalı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Burada her hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Burada her yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Burada her forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Burada her grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Burada her fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Burada her Yorum 2023

Burada her piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Burada her grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün gece Fatih Sirkeci’de bulunan bir börekçinin önünden geçen şahıs, bir farenin börek tepsisinde gezdiğini fark etti. Bu manzara karşısında şoke olan vatandaş, farenin tepsideki börek kırıntılarını yediğini görünce, o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Kapalı olan dükkanının vitrininden çekilen görüntülerde farenin tezgahta dolaştığı görüldü.

FARE TEZGAHTA CİRİT ATTI

Görüntülerde, farenin tezgahtaki tepsi içerisindeki börek kırıntılarını yiyerek karnını doyurduğu ve daha sonra tezgah üzerindeki diğer tepsilerin üzerinde dolaştığı görülüyor. Öte yandan, dükkanda hijyen kurallarının da hiçe sayıldığı görüntülere yansıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Ekonomi Güncel Haberler


Burada her Analiz

Burada her net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Burada her yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Burada her grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Dolar zirveye ulaştı mı? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Burada her

Burada her yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Burada her grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Burada her yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Burada her Uzman Yorumları

Burada her analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.




Bir yanıt yazın

] }