Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Finans – ABD’de ÜFE temmuzda beklentilerin üzerinde arttı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Finans hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Finans yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Finans forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Finans grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Finans fiyatları ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Finans Yorum 2023

Finans araçları piyasalarda işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Finans grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

ABD’de Üretici Fiyatları Endeksi (ÜFE) temmuz ayında yüzde 0,3’le beklentilerin üzerinde artış gösterdi.

‘); }

ABD’de temmuz ayı ÜFE rakamları açıklandı.

Temmuzda ÜFE yüzde 0,3’le yüzde 0,2’lik beklentinin üzerinde artış kaydetti. 

GIda ve enerji fiyatlarının dışarıda tutulduğu çekirdek ÜFE de yüzde 0,3 arttı. Beklenti artışın yüzde 0,2 olması yönündeydi. Yıllık bazda çekirdek ÜFE yüzde 2,4 arttı. 

ÜFE yıllık bazda da yüzde 0,8 ile yüzde 0,7’lik beklentilerin üzerinde arttı.

Haziran ayında yıllık bazda yüzde 0,1 olarak açıklanan üretici fiyatları yüzde 0,2 seviyesine revize edildi.

ÜFE, üretimde kullanılan girdilerin fiyatlarını ölçerek nihai ürün fiyatlarına ve manşet enflasyona ilişkin ipuçları veriyor.

ABD Merkez Bankası (Fed), ÜFE de dahil olmak üzere tüm enflasyon göstergelerini takip ediyor.

İlginizi Çekebilir;  Günün önemli şirket haberleri 21/11/2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Finans Analiz

Finans net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Finans yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Finans grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Finans

Finans yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Finans grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Finans yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Finans Uzman Yorumları

Finans analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }