Cuma, Mayıs 3, 2024
Borsa

Geely Hissesi ilk yarı karı tahminleri aştı FinansTürk Hisse Analiz

Geely Hissesi hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Geely Hissesi yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Geely Hissesi forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Geely Hissesi grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Geely Hissesi fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Geely Hissesi Yorum 2023

Geely Hissesi piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Geely Hissesi grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Geely Automobile Holdings Ltd., sektörü etkilemeye devam eden fiyat savaşını atlatarak ilk yarıda tahminlerin üzerinde kazanç açıkladı.

Çin’in en büyük bağımsız otomobil üreticilerinden biri olan Geely Automobile Holdings Ltd., sektörü etkilemeye devam eden fiyat savaşını atlatarak ilk yarıda tahminlerin üzerinde kazanç açıkladı.

Bloomberg tarafından derlenen verilere göre şirketin yaptığı açıklamada, net gelirin 30 Haziran’da sona eren altı ayda yüzde 1 artışla 1,57 milyar yuan’a (215 milyon dolar) yükseldiği belirtildi. Gelir yüzde 26 artışla 73,18 milyar yuan’a yükseldi.

Geely, kitlesel pazara yönelik yeni temiz otomobil serisi Galaxy L7’nin ilk modelini piyasaya sürdü ve tüketicilerden büyük ilgi gördü ve birinci sınıf EV markası Zeekr, ilk altı ayda %124’lük bir satış büyümesi gördü ve elektrifikasyona doğru istikrarlı bir ilerleme kaydetti.

İlginizi Çekebilir;  Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, yerli solunum cihazının hikayesini anlattı

Geely İcra Direktörü Gui Shengyue, “Ürünlerimizin akıllı ve elektrikli sürüş çözümlerine dönüştürülmesine yönelik temelleri atmayı tamamladık. Bundan sonra Geely’nin otomobil rekabetinde ikinci bir canlanma göreceğini umuyoruz. Önümüzdeki birkaç yıl içinde, sanırım sürekli özür dilemek zorunda kalmayacağım, bunun yerine size heyecan verici bir performans sunacağım.” açıklamasını yaptı

Geely Hissesi Analiz

Geely Hissesi net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Geely Hissesi yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Geely Hissesi grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Geely Hissesi

Geely Hissesi yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Geely Hissesi grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Geely Hissesi yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Geely Hissesi Uzman Yorumları

Geely Hissesi analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Geely Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Geely Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Geely Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Geely Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Geely Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.