Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Finans – Eylül ayı yaşlı ve engelli aylığı yattı mı, ne zaman yatacak? Bakan Göktaş açıkladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Finans hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Finans yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Finans forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Finans grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Finans fiyatları ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Finans Yorum 2023

Finans araçları piyasalarda işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Finans grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Yaşlı ve engelli aylığı ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak ediliyordu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, eylül ayı yaşlı ve engelli aylıklarıyla ilgili beklenen haberi verdi. Peki, yaşlı ve engelli aylığı yattı mı, ne zaman yatacak?

‘); }

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, eylülde 3,3 milyar lira yaşlı ve engelli aylığını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdıklarını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Göktaş, engelli ve yaşlılara yönelik hizmetlerin insan odaklı ve hak temelli politikalar çerçevesinde yürütüldüğünü belirtti.

Eylül ayında yaklaşık 1,8 milyar lira tutarında yaşlı aylığı ödemesi yaptıklarını aktaran Göktaş, yaklaşık 1,5 milyar lira engelli aylıklarını da hesaplara aktardıklarını kaydetti.

İlginizi Çekebilir;  Japon yeni için Maliye Bakanı'ndan yeni açıklama Hisse Net Grafik, Hisse Analiz
Eylül ayı yaşlı ve engelli aylığı yattı mı, ne zaman yatacak? Bakan Göktaş açıkladı - 1

BAKAN GÖKTAŞ AÇIKLADI

Engelli ve yaşlılara yönelik tematik sosyal yardım programları uyguladıklarını kaydeden Göktaş, “Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata katılımlarında her zaman yanında olduğumuz yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı, düzenli yaptığımız ödemelerimizle de destekliyoruz. Bu doğrultuda eylül ayında 3,3 milyar TL yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdık.” ifadelerini kullandı.

NTV Google News'e abone ol
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te NTV‘ye abone olun.

Abone Ol


Finans Analiz

Finans net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Finans yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Finans grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Finans

Finans yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Finans grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Finans yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Finans Uzman Yorumları

Finans analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }