Salı, Mayıs 7, 2024
Ekonomi

Finans – TBMM’de gündem yoğun: Çalışmayan emekliye 5 bin TL ve bütçe mesaisi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Finans hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Finans yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Finans forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Finans grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Finans fiyatları ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Finans Yorum 2023

Finans araçları piyasalarda işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Finans grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) yeni haftada oldukça yoğun bir gündemi var. Genel Kurul’da, çalışmayan emekliye 5 bin lira ikramiyeyi de içeren Torba Kanun teklifi görüşülecek. Öte yandan 2024 bütçesinin komisyon mesaisi de başlayacak.

‘); }

Emeklilere 5000 TL ikramiye ne zaman, ayın kaçında verilecek? Emekli ikramiyesinden kimler muaf tutulacak? (Emekliye 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde son durum)

Emeklilere 5000 TL ikramiye ne zaman, ayın kaçında verilecek? Emekli ikramiyesinden kimler muaf tutulacak? (Emekliye 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde son durum)

Haberi Görüntüle

Meclis’in yeni haftada gündemi yoğun geçecek.

Haftalık çalışmasına 24 Ekim Salı günü başlayacak Genel Kurul’da, Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin ikinci bölümündeki maddeler görüşülecek.

İlginizi Çekebilir;  Son dakika... Bakan Karaismailoğlu: Dış hat uçuşlarımızı 127 ülkede 329 noktaya ulaştırdık

Bu maddeler arasında emeklilere bir defaya mahsus 5 bin lira ödenmesi yer alıyor.

5 bin liralık ikramiyenin kasım ayının ilk yarısında hesaplara yatırılması bekleniyor.

Torba teklif ayrıca, konutların turizm amaçlı kiralanabilmesi için izin belgesi alınmasını öngörüyor.

BÜTÇE MESAİSİ

Plan ve Bütçe Komisyonunda 23 Ekim Pazartesi ve 24 Ekim Salı günü 12. Kalkınma Planı görüşülecek.

Ayrıca Komisyonda 26 Ekim Perşembe günü 2024 yılı bütçesinin geneli üzerindeki görüşmelere başlanacak.

27 Ekim Cuma günü ise Komisyonda, TBMM, Kamu Denetçiliği Kurumu ile Sayıştay’ın bütçeleri görüşülecek.

KENTSEL DÖNÜŞÜM TEKLİFİ

kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeleri içeren “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin görüşmelerine ise Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda başlanacak.

Teklifte, deprem bölgesinde yıkım kararı alınan binalarla ilgili yargısal süreçlere ilişkin düzenlemeler de yer alıyor.

Riskli yapı tespiti Kentsel Dönüşüm Başkanlığı veya idarece resen yapılabilmesine yönelik düzenlemeyi de içeren teklifle, uygulamada bazı maliklerce veya kiracılarca riskli yapı tespiti yapılmasının engellendiği ve kendi bağımsız birimlerinden tespit için numune alınmasına müsaade edilmediği görüldüğünden, riskli yapı tespitinin, gerekmesi halinde mülki idare amiri tarafından verilecek yazılı izne istinaden yeterli kolluk kuvveti marifetiyle kapalı kapılar veya alanların açtırılması suretiyle yapılabilmesine imkan getirilecek.

NTV’yi sosyal medyadan takip edin

Twitter Facebook

Finans Analiz

Finans net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Finans yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Finans grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  IMF Başkanı Georgieva: Aşı politikası ekonomik politikadır

Finans

Finans yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Finans grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Finans yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Finans Uzman Yorumları

Finans analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }