Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Finans – Dünya turizmine yön verenler Antalya’da buluşacak (Antalya Haberleri) Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Finans hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Finans yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Finans forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Finans grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Finans fiyatları ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Finans Yorum 2023

Finans araçları piyasalarda işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Finans grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Antalya’da bu yıl “sürdürülebilirlik” temasıyla 13’ncüsü düzenlenen “Uluslararası Resort Turizm Kongresi”nde dünya turizmine yön veren isimler bir araya gelecek.

‘); }

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinin (AKTOB) ev sahipliğinde, İş Bankası ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek kongre, NEST Kongre Merkezi’nde 23 Kasım’da başlayacak.

“Turizmin geleceği, geleceğin turizmi” sloganıyla yapılacak kongrede, seyahat endüstrisinin tüm bileşenleri buluşacak.

AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu, Lara bölgesindeki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, kongrenin uluslararası bir marka konumuna ulaştığını söyledi.

Turizmde sürdürülebilirliğin önemine işaret eden Kavaloğlu, kongrede “Dünyada Çevrimiçi Seyahat Pazarı”, “Turizm Ekonomisi”, “Sürdürülebilir Turizm”, “Havalimanlarının Turizm Gelişimindeki Rolü”, “Turizm Kaynak Pazarı Almanya’da Durum”, “Turizmde Ürün Çeşitliliği”, “Deneyim ve Destinasyon Pazarlamasında Yapay Zeka ve Dijital Platformlar” başta olmak üzere önemli konuların ele alınacağını aktardı.

Etkinliğin canlı yayınlanacağını, dünyanın her köşesinden anlık İngilizce ve Türkçe dinlenebileceğini anlatan Kavaloğlu, Almanya’daki büyük tur operatörünün üst yöneticilerinin de kongrede olacağını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir;  VİOP'ta endeks kontratı güne yükselişle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Kavaloğlu, sağlık, gastronomi, spor ve kongre turizmini de konuşacaklarını, dijitalleşmenin öne çıkacağı panellerin olacağını bildirdi.

Katılımcılara Antalyasız ve Türkiyesiz dünya turizminin olamayacağını ifade edeceklerini belirten Kavaloğlu, “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, Jet2 CEO’su Steve Heapy, Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Luigi Cabrini, Booking.com Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Genel Müdürü Carlo Olejniczak, Fraport-TAV Antalya Havalimanı Yönetim Kurulu Başkanı Holger Schaefer başta olmak üzere Türkiye’den ve dünyadan turizmde önemli isimler bir araya gelecek. Ana sponsorumuz İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran bizimle olacak.” diye konuştu.

En zor dönemlerde bile kongreyi yapmayı başardıklarını hatırlatan Kavaloğlu, binlerce kişinin katılacağını ve canlı yayınları izleyebileceğini söyledi.

“ANTALYA’YA GELEN TURİST SAYISI 15 MİLYONU GEÇTİ”

Cumhuriyet’in 100. yılını kutladıklarını vurgulayan Kavaloğlu, “Dünya turizminin temsilcilerinin tamamına yakını kongrede bizlerle birlikte olacak. Kongremiz Türkiye ve dünya turizmi için önemli bir çıktı olacak. Bugün cumhuriyetin erdemleriyle turizm yapabiliyoruz.” dedi.

Antalya’ya gelen turist sayısının 15 milyonu geçtiğini ve 2022’ye göre yüzde 16’lık artış olduğunu kaydeden Kavaloğlu, Rusya’nın ilk sırada yer aldığı bilgisini paylaştı.

Kavaloğlu, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş ile İsrail ve Filistin arasındaki gerilimin turizmi etkilediğini, İsrail pazarındaki rezervasyonlarda bir miktar duraklama olduğunu ifade etti.

Turizmde istihdam edilenlerin barınma sorununa da değinen Kavaloğlu, maaşlar ciddi oranda artsa da enflasyonun çok üzerinde kira artışları olduğunu, personelin kaldığı lojmanların yanı sıra turizm konutları inşa etmek gerektiğini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir;  BTC Bitcoin borsası BtcTurk çöktü mü, neden açılmıyor? BtcTurk 503 hata kodu nedir? BtcTurk tarafından yapılan resmi açıklama! Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Kongre, 23 Kasım’da “Cumhuriyet’imizle Yeni Yüzyıl” temasıyla kokteyl, 24 Kasım’da açılış konuşmaları ve oturumlar şeklinde gerçekleştirilecek.

Yasal Bilgilendirme

Antalya Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. Antalya Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.


Finans Analiz

Finans net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Finans yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Finans grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Finans

Finans yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Finans grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Finans yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Finans Uzman Yorumları

Finans analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }