Cumartesi, Nisan 27, 2024
BorsaKervansaray

Kervansaray’ın Otellerine İcra Takibi

Şirketten yapılan açıklamaya göre Aareal Bank AG tarafından Bursa Termal ve Antalya Lara otelleri için icra takibi başlatılmış durumda.

 

Şirketten yapılan açıklama şu şekilde;

Şirketimizin kreditör bankalarından biri olan Aareal Bank AG tarafından Denizbank ile refinansman çalışmaları devam eden vadesi geçmiş kredi ile ilgili olarak; 21.08.2015 tebliğ tarihli 64.604.686,41 EURO tutarında “İpoteğin Paraya Çevrilmesi Yolu İle Takipte İcra Emri” gönderilmiştir. Bu takibe İcra Hukuk Mahkemesi nezdinde itiraz edilmiş olup yargılaması devam etmektedir, ayrıca Aareal Bank AG’nin ipoteği bulunan Bursa Termal ve Antalya Lara otelleri için icra dosyasından verilen kıymet takdiri raporlarına itiraz edilmiş olup yargılaması devam etmektedir.Söz konusu icra takibinin Şirketimizin kamuya açıklanan en son (30.09.2015 tarihli) finansal tablosundaki aktif toplamına oranı icra emrindeki kur dikkate alındığında %22,89’dur.
Yapılan açıklamada tebliğ tarihi olarak 21.08.2015 belirtilmesine rağmen şirketin haberi yeni açıklaması kafalarda soru işareti yaratmıştır.
İcra Takibi başlatılan Oteller:
KERVANSARAY TERMAL CONVENTION CENTER & SPA
Bursa’nın kaplıcalarıyla ünlü semti olan Çekirge’nin merkezinde, 9 dönüm arazi üzerinde yer almaktadır. Otel Yenişehir havaalanına ise 55 km, Uludağ Oteller Bölgesine 35 km, kongre ve fuar merkezine ve 7 büyük sanayi bölgesine 5-10 km arası mesafededir.
Tesiste 2011 yılında yenilenmiş 198 Standart, 7 Superior Suite, 6 Standart Suite ve 2 engelli odasıyla toplam 211 oda bulunmaktadır.
Tesise Termal adını veren, Eski Kaplıca olarak bilinen Bizanslılardan kalma tarihi kaplıcamız; bay ve bayan ayrı olarak iki bölümden oluşmaktadır. Termal suyun sıcaklığı 44 C sıcaklıkta şifa verici bir maden suyudur.
KERVANSARAY LARA CONVENTION CENTER & SPA
Kervansaray Lara Antalya nın doğal güzellikleri içerisinde, doğal kumsalı ve temiz havasına mimari özelliklerini de katarak benzersiz bir tatil imkanı sunuyor. Antalya şehir merkezine 12 km, Antalya havaalanına ise 10 km mesafededir. Otelin iç mekan, sunduğu dinamik yaşam tarzı ve özgün yapısı ile modern bireylerin alternatif beklentilerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Toplamda 110.000 m2 den oluşan tesis, toplam 579 oda bulunmaktadır. Loft konseptte inşa edilmiş olan tesisde, alışa geldiğiniz birçok aktivite yanı sıra, birçok yeniliği de imza atılmıştır.
İlginizi Çekebilir;  Yeotk Hisse Net Yorumlar 2023, Yeo Teknoloji BrandIT yi Satın Aldı, Yeo Hisse Senedi, Yeo Enerji Hisse Net Grafik

Bir yanıt yazın

] }