Cuma, Nisan 26, 2024
KervansarayBorsa

Kervan Hisse Durmuyor. Kervansaray Yönetime Kayyum Ataması Belli Oldu.

Kervansaray Hisse Senedi Yakın İzleme Pazarı’nda işlem görmekte olan Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. altı yedi yıldan uzun zamandır sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Aile içi kavga sebebiyle yönetimsel anlamda büyük sıkıntı içersinde olan şirkete Kayyum atandı. Son yapılan genel kurulda yatırımcıların desteği ile yönetimi elinde tutmaya devam edebilen Zeynep Tümer Selim Sayılgan ın bu manevrası ile sıkıntıya düştü. Kervan ın yönetimini kaybeden Zeynep Tümer in bu gelişme karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.

 

Kervan Hisse Durmuyor

Kervan Hisse güne tahtanın kapatılması haberiyle başladı. Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri haberinin gönderilmesi sonrası işlem tahtası açılan Kervn Hisse yükselişine kaldığı yerden devam ederek 2 tl zirvesine ulaştı. Şirket yönetimini ele geçirmeyi başaramayan Selim Sayılgan şirkete kayyum atanmasına razı oldu. Şirket gelirlerinden uzak kalan Selim Sayılgan ın elindeki hisselerin değerini yükselterek kaynak bulmaya çalıştığı kulislerde konuşuluyor.

Kervan Kayyum Ataması Gerçekleşti

Selim Sayılgan tarafından açılan davada 25.09.2020 tarihinde alınan karar sonucunda Kervansaray Yatırım Holding AŞ ye yönetim kayyım atanması gerçekleşmişti. 29.02.2020 tarihinde yatırımcıların desteği ile seçilen yönetimin yetkileri bu karar ile askıya alınmış oldu.

 

 

İlginizi Çekebilir;  Kervan Hisse Yükselişine Borsa İstanbul Freni. İnternet Yasağı Geldi.

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Kervan Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Kervan Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Kervan Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Kervan Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.