Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

9 Kasım 2023 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları! Milli Piyango sonuç ekranı: Çılgın Sayısal Loto

Uğur oyunu tutkunları haftanın üç günü Ulusal Piyango Online üzerinden canlı çekilmektedir. Ulusal Piyango Online web sitesinden 9 Kasım Deli Rakamsal Loto neticeleri duyuruldu. Peki ama bugünkü Deli Rakamsal Loto neticelerinde kazandıran numaralar hangileri? 78 milyon TL’yi aşkın büyük ikramiyenin olduğu 9 Kasım 2020 Deli Rakamsal Loto neticeleri haberimizde! İşte Ulusal Piyango Online Deli Rakamsal Loto bilet denetleme ekranı…

Haberimizde ayrıca Ulusal Piyango ve On Numara neticeleriyle alakalı haberlerimizi de bulabilirsiniz. 

9 Kasım Deli Rakamsal Loto çekiliş neticeleri

Ulusal Piyango Online web sitesinden 9 Kasım Deli Rakamsal Loto neticeleri açıklandı. Çekiliş Ulusal Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlandı. İşte kazandıran sayılar… 

5-11-32-69-70-77- Joker 28

9 Kasım Ulusal Piyango Neticeleri için tıklayınız.

9 Kasım On Numara neticeleri için tıklayınız.
5fa9997d214ed805408a5364

Deli Rakamsal Loto neticeleri bilet denetleme ekranı

Deli Rakamsal Loto oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet etrafından neticeleri hakimiyet edebilmektedir. Alttaki irtibata tıklayarak bilet numaranızı yazıp neticeyi öğrenebilirsiniz.

Deli Rakamsal Loto Çekilişi saat kaçta?

Merakla beklenen Deli Rakamsal Loto çekilişi 9 Kasım Pazartesi bu akşam saat 21:30’da yapıldı. Çekiliş Ulusal Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Deli Rakamsal Loto çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak.

Deli Rakamsal Loto oynamanın kaideleri neler?

DELİ RAKAMSAL LOTO HAKKINDA BİLGİLER
Deli Rakamsal Loto, 1’den 90’a kadar olan rakamlar arasından 6 tanesini seçerek sütun oluşturmana dayalı bir reyin. Sütunlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı öğrenirsen değişik ölçülerde ikramiye kazanabilirsin.

İlginizi Çekebilir;  ABD borsaları haftanın son gününü karışık seyirle kapattı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Deli Rakamsal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Ulusal Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Ulusal Piyango satış bayilerinden Deli Rakamsal Loto kuponunu oluşturarak, reyin oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara Joker çekilir. Joker rakamı olarak çekilen 6 rakamdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Uğur’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda asıllaştırdığı çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik transparanlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş cihazlarıyla kurulmuş olan ve UĞUR MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Bir yanıt yazın

] }