Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Okulistik Öğrenci Girişi, Okulistik Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir, Okulistik Nedir?

Okulistik İnternette yayın yapan bir eğitim ve öğrenim mekanıdır.  Okulistik üzerinde yer alan Okul Paketi öğrenciler için hazırlanmış ürünlerden meydana gelir. Okulistik Giriş işlemini tamamlayan öğrencinin paketleri sınıf ve okul bilgilerine göre değişiklik arzetmektedir.

Okulistik Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir

Okulistik üzerinde Okulda gerçekleştirilen sınav sonuçu eğer optik form ile alınıp sisteme yüklendiyse bu öğrencinin ekranında [Sınavı Başlat] butonu yerinde sınav sonuçları görünecektir. okulistik öğrenci girişi yapanlar bu bölüme ulaşabilmektedir.

Okulistik Öğretmen Girişi

Okulistik Öğretmenleriniz etkili ödevler versin diye var olan bir sistemdir. Okulistik Öğretmen Girişi sayesinde Ödev izleme sistemi ile hem öğrenci hem öğretmenler başarıyı takip eder. Online içerik ve takip sistemiyle tüm planlarınızın verimli geçmesini sağlayabilirsiniz. Okulunuz etkinlik sistemlerine katılır, güvenilir analizlerle genel başarı durumunu basitçe öğrenir, belirtilen problemleri tamamlar.

Okulistik Deneme Sınavı

Okulistik tarafından öğrencilerin cevapları incelenerek Türkçe, Matematik, İngilizce ve Hayat Bilgisi sınıfı soruları için oluşan doğru cevap ile yanlış cevap miktarı ayrı ayrı belirlenir. Bu sınıflara yapılan sınavlarda yanlış cevap, doğru cevabı götürmez.

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ indirim kampanyası şartları!

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Okulistik web sitesine giriş yaparak üye olabilirsiniz.

Okulistik web sitesine giriş yaptıktan sonra öğrencinin ekranında [Sınavı Başlat] butonu yerinde sınav sonuçları görünecektir.

Okulistik web sitesinde sınav takvimi yer almaktadır.