Cuma, Nisan 26, 2024
Ekonomi

Süper Loto canlı çekiliş gerçekleşti! 19 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com’da!

Şisal Uğur ve Ulusal Piyango Yöneti tarafından asıllaştırılan Süper Loto çekiliş neticeleri için coşkulu bekleyiş devam ediyor. Haftanın emin günlerinde Ulusal Piyango Online üzerinden canlı ve noter huzurunda yapılan çekiliş neticeleri milyonları zengin etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Salı günü hakikatleşen çekilişte uğurlu sayılar 5,18, 24, 28, 42, 51 olurken büyük ikramiye devir etmişti. Büyük ikramiyenin devretmesiyle Süper Loto 19 Kasım çekilişine olan alaka daha çok arkasıydı. Çekiliş saati yanaşırken uğur oyunu beğenenler tarafından Süper loto neticeleri saat kaçta açıklanacak? suali inceleniyor. 19 Kasım 2020 Ulusal Piyango Online ile Süper Loto çekiliş neticeleri denetleme ekranı!

Süper Loto neticeleri için tıklayınız.
 
Süper Loto kaç para devretti?
Süper Loto’da DEVREDEN BÜYÜK İKRAMİYE 13.133.653 TL oldu. Süper Loto çekilişi 21:30’da Ulusal Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanacak. 
5fb697f1214ed81cc8b8de68

Süper Loto ne zaman çekiliyor?

Süper Loto haftanın üç günü çekilmektedir. Bir Hayli yurttaş Süper Loto’nun çekiliş günlerini merak ediyor. Süper Loto Salı, Perşembe ve Pazarı günleri çekilmektedir. Saat 21:30’da çekiliş hakikatleşmektedir. 
5fb69802214ed81cc8b8de6a

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir reyindir. Seçtiğin her 6 sayı, bir sütun oluşturur. Tek sütun fiyatı 3 TL’dir.

İşaretleme yapmayı seçim etmiyorsan sütunun altında yer alan SEN SEÇ koliciğini işaretle, terminal senin için gelişigüzel 6 numara seçsin!

Bir sütunda 6 sayıdan aşırısını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu reyin kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla sayı seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı sütunlar halinde otomatik olarak üretirler. Haftada 3 gün kazanma kaderin var! Süper Loto haftada 3 gün: Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 60 numara içinden 6 numara çekilir. Oynadığın her sütun çekilişte çıkan numaralardan asgari 2, maksimum 6 tane öğrenirsen kazanan sen olursun! 6 öğrenen Süper Loto büyük ikramiyesini kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında denk bölüşülür.

İlginizi Çekebilir;  Ev kadınlarına ayda 2 bin 861 lira primle emeklilik yolu açılıyor! Devletten 1.430 TL katkı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Uğur’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda reelleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik transparanlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş cihazlarıyla kurulmuş olan ve UĞUR MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Bir yanıt yazın

] }