Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Ev kadınlarına ayda 2 bin 861 lira primle emeklilik yolu açılıyor! Devletten 1.430 TL katkı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Ev kadınlarına hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Ev kadınlarına yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Ev kadınlarına forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Ev kadınlarına grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Ev kadınlarına fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Ev kadınlarına Yorum 2023

Ev kadınlarına piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Ev kadınlarına grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Milyonlarca ev kadınını ilgilendiren haber! Emeklilik sisteminde yapılacak düzenlemeyle kadınlara emeklilik yolu açılıyor. İsteğe bağlı sigortada devlet katkısı yükselecek. Bu düzenlemeyle, devlet yıllık 17.170 TL destek sağlayacak. Yeni torba yasada yer alması beklenen düzenlemeyle ilgili ayrıntılar..

Meclis tatile çıkmadan önce yasalaşan ve Resmi Gazete’de yayımlanarak yürülüğe giren torba yasa ile memurlara zam gelmişti. Hükümet 2. torba yasanın hazırlıklarını sürdürürken emekliliği kolaylaştıracak adımların atılması gündemde. Bunlar arasında ev hanımlarına emeklilik geliyor.

DEVLET KATKI SAĞLAYACAK

Sistemde gerçekleştirilecek reformla ev kadınlarının ve annelerinin emekliliğinin yolunun açılması bekleniyor. Yeni düzenlemede isteğe bağlı sigorta yönteminden faydanılması bekleniyor. İsteğe bağlı sigorta ile vatandaşlar dışarıdan primlerini ödüyor ve borçlarını tamamladıktan sonra emekli olabiliyor.

Ev kadınları için çıkarılması beklenen düzenlemede, isteğe bağlı sigorta primlerinde devlet katkısı yükselecek. Takvim’in haberine göre, torba yasayla Meclis’e sunulması beklenen tasarı sayesinde ev hanımları ve çalışamayan anneler uygun primler ödeyerek emekli olabilecek.

İlginizi Çekebilir;  Commerzbank'tan faiz ve TL yorumu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

AİLE VE GENÇLİK BANKASI BEKLENİYOR

Projenin hayata geçmesi için Aile ve Gençlik Bankası’nın devreye alınacağı düşünülüyor. Bu banka gençlere ve ailelere sunulacak desteklerin kaynağı olacak. Kadınlara verilecek devlet desteğinin bu bankadan verileceği tahmin ediliyor. SGK’ya başvuran kadın isteğe bağlı sigorta ile emekli olabilecek.

AYLIK 2.861 TL PRİM ÖDENECEK

Günümüzde isteğe bağlı sigorta ile emekli olabilecek için brüt asgari ücretin yüzde 32’sini ödemeniz gerekiyor. Bu da aylık 4 bin 292 TL tutar anlamına geliyor.

Düzenleme hayata geçerse, devlet 1.430 TL katkı sağlayacak. Böylelikle ev hanımlarının emekli olmak için ödemesi gereken tutar aylık 2 bin 861 TL olacak.

Devletin sağladığı destek yıllık 17 bin 170 TL destek olacak. Brüt asgari ücretin yükselmesiyle, destek miktarı ve ödenen primlerde de artış olması bekleniyor.

Ekonomi Haberler


Ev kadınlarına Analiz

Ev kadınlarına net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Ev kadınlarına yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ev kadınlarına grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Ev kadınlarına

Ev kadınlarına yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Ev kadınlarına grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Ev kadınlarına yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ev kadınlarına Uzman Yorumları

Ev kadınlarına analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Altının kilogramı 415 bin liraya geriledi



Bir yanıt yazın

] }