Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Hyundai ve Kia on binlerce aracını yangın riski nedeniyle geri çağırdı! İşte modelleri Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Hyundai ve hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Hyundai ve yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Hyundai ve forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Hyundai ve grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Hyundai ve fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Hyundai ve Yorum 2023

Hyundai ve piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Hyundai ve grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Güney Koreli Hyundai Motor ve Kia, yangın riski nedeniyle ABD’deki yaklaşık 92 bin aracı geri çağırıyor. Geri çağırma birkaç modeli etkiliyor ve şanzıman yağ pompasındaki aşırı ısınabilecek elektrikli bir bileşenle ilgili sorundan kaynaklanıyor.

“BİNALARDAN UZAĞA PARK EDİN” UYARISI

Şirketler, araç sahiplerine, denetlenene kadar binalardan uzağa ve dışarıya park etmelerini tavsiye etti. ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), “Geri çağırma onarımı tamamlanana kadar araçların binaların dışına ve yapılardan uzağa park etmeleri tavsiye edilir” açıklamasında bulundu.

ÇAĞRILAN MODELLER HANGİSİ

Hyundai

2023 Elantra2023 Kona2023 Sonata2023 Tucson2023-2024 Palisade

Kia

2023 Soul2023 Sportage2023-2024 SeltosHaberler.com – Otomobil

Hyundai Kia Otomobil Dünya Ekonomi Güncel Haberler


Hyundai ve Analiz

Hyundai ve net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Hyundai ve yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Hyundai ve grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Emtia piyasasındaki satış baskısı yerini ralliye bıraktı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Hyundai ve

Hyundai ve yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Hyundai ve grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Hyundai ve yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Hyundai ve Uzman Yorumları

Hyundai ve analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.




Bir yanıt yazın

] }