Cuma, Nisan 26, 2024
Ekonomi

Şans Topu çekilişi gerçekleşti! 2 Aralık Şans Topu canlı çekiliş bilgileri! Şans Topu sonuçları millipiyangoonline sorgulama ekranı!

2 Aralık 2020 Kader Topu çekilişi bu akşam 20:00’de hakikatleştirildi. 29 Kasım tarihinde yapılan Kader Topu çekilişini öğrenen olmamıştı, DEVREDEN BÜYÜK İKRAMİYE 358.058 TL olmuştu. Bu hafta umutlar yeşerdi. Hal böyle olunca da coşku arkasıydı.

2 Aralık Kader Topu’nda kazandıran sayılar için tıklayınız.

Kader Topu saat kaçta?

Merakla beklenen Kader Topu çekilişi 2 Aralık Çarşamba bu akşam saat 20:00’de yapıldı. Çekiliş Ulusal Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Kader Topu çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak. Sisal Kader ile kazandırmaya devam eden Kader Topu çekilişi için geri sayım başladı. Son olarak 29 Kasım’da çekilişi reelleşen Kader Topu’yu öğrenen olmamıştı.
5fc7b6d8bf21440308a9df70

Kader Topu oynamanın kaideleri neler?

Kader topu Millipiyangoonline.com’da,.

Yenilenen Kader Topu’nun kaideleri ise alttaki gibi ;

Bir sütunun üst kısmında 34, alt kısmında 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla sütun oynanabilir.

Tek sütun fiyatı 2 TL’dir.
5fc7b6e9bf21440308a9df72

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Kader’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda hakikatleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik transparanlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş aygıtlarıyla kurulmuş olan ve KADER MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyorr

İlginizi Çekebilir;  30 Eylül Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları! Çılgın Sayısal Loto bilet sorgula! Çılgın Sayısal Loto sonucu

Bir yanıt yazın

] }