Cuma, Nisan 26, 2024
Ekonomi

15 Aralık 2023 Süper Loto sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online’da olacak

Şans oyunu tutkunlarının merakla beklediği Süper Loto çekiliş sonucu bu akşam canlı yayında belli olacak. Büyük ikramiye tutarının 20 milyon 161 bin lirayı aştığı çekilişte gözler talihli numaralarda olacak.

Çekiliş Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenebilecek. Süper Loto çekilişinde MPİ yetkilerini ve noter görevlileri de hazır bulunacak.

SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

SÜPER LOTO 15 ARALIK 2020 SONUÇLARI MİLLİ PİYANGO ONLİNE’DE OLACAK

Şans oyunu meraklılarının heyecanla beklediği çekiliş saat 21:30’da başlayacak, yaklaşık 5 dakika sürecek çekilişin ardından bilet sorgulama işlemleri de başlayacak.

Sonuçlar Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izlenebileceği gibi bilet sorgulama işlemleri de “millipiyangoonline.com” üzerinden yapılabilecek.

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Oyunda en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılabiliyor. Süper Loto’yu online oynamak için www.millipiyangonline.com ve/veya Milli Piyango uygulaması üzerinden profil oluşturabilir ve kupon oluşturmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca en yakın Milli Piyango satış bayilerini ziyaret ederek, ikramiye ve kazanma oranı artarak yenilenen Süper Loto’yu oynamaya devam edebilirsiniz.

 

 

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  Süper Loto'da çekiliş gerçekleşti

Bir yanıt yazın

] }