Salı, Nisan 30, 2024
Ekonomi

Milli Piyango 9 Ocak 2023 çekiliş sonuçları ve MPİ bilet sorgulama millipiyangoonline.com sayfasında!

Milli Piyango 9 Ocak 2022 çekiliş sonuçları ve MPİ bilet sorgulama millipiyangoonline.com sayfasında!

Özel çekilişler dışında her ayın 9, 19 ve 29’unda gerçekleştirilen Milli Piyango’da 2022 yılının ilk çekilişi bugün yapılacak. 9 Ocak 2022 tarihli çekiliş noter huzurunda yapılacak ve dileyen şans oyunu tutkunu çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilecek. 7 milyon liralık büyük ikramiye tutarının belirlendiği çekilişte çeyrek bilet 15, yarım bilet 30, tam bilet ise 60 TL’den satışa sunuldu.

9 OCAK 2022 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA

Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenebilecek olan çekiliş saat 15:30’da başlayacak. Yaklaşık 3 saat sürecek çekiliş sonrası bilet sorgulama millipiyangoonline.com sayfasından yapılabilecek.

BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

TAM, YARIM VE ÇEYREK BİLET NE KADAR İKRAMİYE VERİR?

Milli Piyango’da; tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet olmak üzere üç bilet çeşidi bulunur. Her biletin fiyatı ve kazandırma oranı farklıdır. Her ikramiye kategorisinde, kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar ilgili kategorinin ikramiyesini kazanır.

Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

 

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  Şans Topu çekilişi gerçekleşti! Şans Topu 23 Mayıs 2023 sonuçları için gözler Milli Piyango Online adresinde

Bir yanıt yazın

] }