Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

VERTU Hisse Net Yorumlar 2023, Yüksek kar rakamı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Verusaturk Girişim Sermayesi (#VERTU) 2021 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem kârı 631 milyon 502 bin lira olarak gerçekleşti. Şirket geçen yıl aynı dönemde 73 milyon 742 bin lira kâr açıklamıştı.

Ödenmiş sermayesi 52 milyon lira olan şirketin özsermayesi 1 milyar seviyesine ulaştı. Borsada 21 lira seviyesinde işlem gören Verusaturk Girişim Sermayesi ’nin defter değeri 19 lirayı geçti.

Bilanço verileri sonrası dün en çok kazandıranlar arasına giren hisse tavan seviyesine yani 23.38 liraya kadar yükseldi.

sizlere finansturk.com.tr farkıyla sunulmuştur

VERTU Hisse ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. VERTU Hisse yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru yoruma, doğru analize ulaşmak istiyorsunuz. VERTU Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. VERTU Hisse grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. VERTU Hisse fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

VERTU Hisse Senedi

VERTU Hisse Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen VERTU Hisse senedi yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.


VERTU Hisse Analiz

VERTU Hisse net analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde VERTU Hisse senedi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. VERTU Hisse grafik çalışmalarımız en çok sorulan hisse sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlginizi Çekebilir;  SELVA Hisse Net Yorumlar 2023, Sert yükseldi, sert düşüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

VERTU Hisse Yorum

VERTU Hisse yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. VERTU Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. VERTU Hisse yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

VERTU Hisse Uzman Yorumları

VERTU Hisse senedi teknik analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

VERTU Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

VERTU Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

VERTU Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

VERTU Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.