Cuma, Nisan 26, 2024
Ekonomi

DOBUR Hisse Net Yorumlar 2023, Ortak satışı kararı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

DOBUR Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. DOBUR Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. DOBUR Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. DOBUR Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. DOBUR Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

DOBUR Hisse Yorum 2023

DOBUR Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen DOBUR Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Doğan Burda (#DOBUR) hisseleri kısa sürede 20 lira seviyesinden 300 liraya kadar yükseldi. Alınan tedbir ve yasak kararları hissede yükselişin önünü kesemedi. Burda GMBH ’ın 977 bin 959 adet hisseyi borsada işlem gören tipe dönüştürmek amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu ’na (MKK) kaydettirmesi hissede sert düşüşün başlamasında etkili oldu.

Yüzde 10 düşüşle taban olan hissenin fiyatı 235.80 lira.


DOBUR Hisse Analiz

DOBUR Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde DOBUR Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. DOBUR Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

DOBUR Hisse

DOBUR Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. DOBUR Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. DOBUR Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Enerji Bakanı Bayraktar: İthalata bağımlılığı bitirmeyi hedefliyoruz Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

DOBUR Hisse Uzman Yorumları

DOBUR Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

DOBUR Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

DOBUR Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

DOBUR Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

DOBUR Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

DOBUR Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.