Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

MEPET Hisse Net Yorumlar 2023, Bedelli sermaye artırım kararı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

MEPET Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. MEPET Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. MEPET Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. MEPET Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. MEPET Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

MEPET Hisse Yorum 2023

MEPET Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen MEPET Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İsmi sık sık bedelli sermaye artırımı ile anılan sık sık olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine sahne olan Galip Öztürk ’ün perde arkasından yönettiği şirketlerden Metro Petrol ve Tesisleri (#MEPET) yönetimi yüzde 160 oranında bedelli sermaye artırım kararı aldı. Şirket, 75 milyon 350 bin lira olan sermayesini 195 milyon 910 bin liraya çıkarmayı planlıyor. SPK ’nın sermaye artırımı talebine onay verip vermeyeceği ise bilinmiyor.

Bu arada Galip Öztürk ’ün borsa işlemlerini ve halka açık şirketlerle ilgili gelişmeleri Hayati Üstün ’ün takip ettiği borsa kulislerinde uzun zamandır konuşuluyor.


MEPET Hisse Analiz

MEPET Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde MEPET Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. MEPET Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Asya borsaları Fed'in faiz açıklamalarıyla yükseldi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

MEPET Hisse

MEPET Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. MEPET Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. MEPET Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

MEPET Hisse Uzman Yorumları

MEPET Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

MEPET Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

MEPET Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

MEPET Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

MEPET Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

MEPET Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.