Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Borsa

Erdemir Hisse Net Yorumlar 2023, 2021 yılı konsolide net karında rekor artış Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Erdemir Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Erdemir Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Erdemir Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Erdemir Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Erdemir Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Erdemir Hisse Yorum 2023

Erdemir Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Erdemir Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

 

 

Ereğli Demir Çelik ve Çelik Fabrikaları (#EREGL), 2021 yılı finansal sonuçlarını açıkladı.

Konsolide verilere göre 4. çeyrekte 4.723.301.000 TL net kar elde eden şirketin, 2021 yılı toplamındaki net karı 15.527.082.000 TL‘ye ulaştı.

Buna göre Erdemir’in 2021 4. çeyrekteki net karı bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık %154 oranında yükselirken, yıllık bazda ise yaklaşık %369 oranında artış gösterdi.

Erdemir, 2020 yılının 4. çeyreğinde 1.859.484.000 TL konsolide net kar elde etmiş, yılı 3.309.093.000 TL‘lik net kar ile kapatmıştı.


Erdemir Hisse Analiz

Erdemir Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Erdemir Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Erdemir Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Yataş Hisse Net Yorumlar 2023, Yataş Hisse Net Grafik, Yataş Hisse Analiz, Yatas Hisse Senedi

Erdemir Hisse

Erdemir Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Erdemir Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Erdemir Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Erdemir Hisse Uzman Yorumları

Erdemir Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Erdemir Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Erdemir Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Erdemir Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Erdemir Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.