Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ekonomi

İsdemir Hisse Net Yorumlar 2023, 2021’de yıllık net karını yüzde 166 yükseltti Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İsdemir Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. İsdemir Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. İsdemir Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. İsdemir Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. İsdemir Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

İsdemir Hisse Yorum 2023

İsdemir Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen İsdemir Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

 

 

İskenderun Demir Çelik (#ISDMR) 2021 yılına ait konsolide olmayan bilançosunu Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı.

Verilere göre, yılın son çeyreğinde 347.497.000 TL net kar elde eden şirketin 2021 yılındaki toplam net kar rakamı 6.468.354.000 TL‘ye yükseldi.

Buna göre şirketin 4. çeyrekteki net karı bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık %74 oranında azalırken, yıllık bazda yaklaşık %166 oranında artmış oldu.

İsdemir, 2020 yılının 4. çeyreğinde 1.353.959.000 TL net kar açıklamış, yılı 2.423.349.000 TL toplam net kar ile tamamlamıştı.


İsdemir Hisse Analiz

İsdemir Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde İsdemir Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. İsdemir Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Altının kilogramı 954 bin liraya geriledi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İsdemir Hisse

İsdemir Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. İsdemir Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. İsdemir Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İsdemir Hisse Uzman Yorumları

İsdemir Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

İsdemir Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

İsdemir Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

İsdemir Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

İsdemir Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.