Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

KLGYO Hisse Net Yorumlar 2023, Yüksek bedeli kararı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

KLGYO Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. KLGYO Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. KLGYO Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. KLGYO Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. KLGYO Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

KLGYO Hisse Yorum 2023

KLGYO Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen KLGYO Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (#KLGYO)yönetimi 1.400.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 620.000.000 TL olan çıkarılmış sermayenin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 775.000.000 TL nakit (bedelli) olarak % 125 oranında artırılarak 1.395.000.000 TL ye çıkarılmasını kararlaştırdı.

SPK ’nın bu talebe nasıl yanıt vereceği henüz bilinmese de, hissede satışların artmasında etkili oldu. Saat 14.47 itibarıyla yüzde 7 oranında değer kaybeden hisseler 2 lira sınırına kadar düştü.


KLGYO Hisse Analiz

KLGYO Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde KLGYO Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. KLGYO Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa'da gaz fiyatları yükseliyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

KLGYO Hisse

KLGYO Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. KLGYO Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. KLGYO Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

KLGYO Hisse Uzman Yorumları

KLGYO Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

KLGYO Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

KLGYO Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

KLGYO Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

KLGYO Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

KLGYO Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.