Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

BTC Bitcoin Yükselişi – Ünlü ekonomist Mobius Hisse Net Yorumlar 2023, Bitcoin, Rusların alımlarıyla yükseliyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BTC Bitcoin hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. BTC Bitcoin yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. BTC Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. BTC Bitcoin grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. BTC Bitcoin fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

BTC Bitcoin Yorum 2023

BTC Bitcoin piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen BTC Bitcoin grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Ünlü ekonomist Mark Mobius, ABD medyasından CNBC ’de çevrimiçi olarak katıldığı programda Bitcoin ’in yükselişinin arkasında Rus aımları olduğunu söyledi. Rusların şu anda paralarını transfer etmek için tek seçeneklerinin Bitcoin olduğunu söyleyen Mobius, Dubai ’de emlak alımlarının da arttığını belirtti Hisse Net Yorumlar 2022,

‘Bitcoin ’le parayı dışarı çıkarabilirler ’

“Eğer ben Rus olsaydım kesinlikle Bitcoin alırdım. Bulunduğum yer olan Dubai ’ye bir süredir Ruslar da geliyor ve buradan emlak alıyorlar. Buradaki emlakçılardan biriyle bugün konuştum ve bana ‘Ruslar şu an satın alınabilecek her şeyi almak istiyorlar ’ dedi. Tabii ki ödemeleri Bitcoin ile yapabilirlerse, bu onların parayı Rusya ’dan çıkarmaları anlamına gelir. Bitcoin ’deki artışı buna bağlıyorum. Bu yolu kullanmazlarsa gerçekten varlıklarını Rusya ’dan dışarı çıkaramazlar.

İlginizi Çekebilir;  Döviz mevduatları 736 milyon dolar arttı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

‘Avrupalılar çeşitlendirmeye gitmeli ’

Ben her zaman söylerim. Fizşksel olarak altın tutmak her zaman iyidir. Şu an Avrupalılar da altın almalı. Onlar portföylerini çok fazla çeşitlendirmiyorlar ama bunu yapmalılar. Dolar ve Asya piyaslaarına da açılabilirler. Özellikle Asya piyasaları tam da yatırım yapılacak kıvamda. Doların da durumu iyi. Avrupa şu an yatırım yapılacak piyasa yeri değil. Jeopolitik gerginlikler artabilir. Putin, Ukrayna ’ya destek veren bir ülkeye daha saldırabilir. ”

Özellikle SWIFT gibi geleneksel finans araçlarının Rusya ’ya kapatılmaya başlanması ve Rus oligarkların takip edilmesi kripto para tartışmalarını da alevlendirmişti. Ukraynalılar başta olmak üzere birçok politikacı, büyük kripto para borsalarından Rus yatırımcıların hesaplarının dondurulmasını talep etmişti. Putin ’e yakınlığıyla bilinen Rus oligark Roman Abramoviç de, 2003 yılından bu yana sahibi olduğu Chelsea kulübünü, ABD yaptırımları sebebiyle elinden çıkaracağını açıklamıştı.

Haberin yazıldığı dakikalarda Bitcoin yaklaşık 43 bin 700 dolardan işlem görüyor.


BTC Bitcoin Analiz

BTC Bitcoin net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde BTC Bitcoin yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BTC Bitcoin grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

BTC Bitcoin

BTC Bitcoin yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. BTC Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. BTC Bitcoin yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BTC Bitcoin Uzman Yorumları

BTC Bitcoin analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  ABD borsaları düşüşle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.