Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

İhracat Beklenti Endeksi’nde 5,5 puanlık artış Grafik, Analiz

İhracat Beklenti hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. İhracat Beklenti yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. İhracat Beklenti forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. İhracat Beklenti grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. İhracat Beklenti fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

İhracat Beklenti Yorum 2023

İhracat Beklenti piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen İhracat Beklenti grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İhracat Beklenti Endeksi'nde 5,5 puanlık artış

Ticaret Bakanlığı, 2022 yılının ikinci çeyreğine ilişkin Dış Ticaret Beklenti Anketi sonuçlarını açıkladı. 1-18 Mart 2022 tarihlerinde uygulanan Dış Ticaret Beklenti Anketi sonuçlarına göre, 2022 yılı ikinci çeyrek İhracat Beklenti Endeksi, önceki çeyreğe göre 5,5 puan artarak 121,3 oldu. İhracat Beklenti Endeksi’ne dahil edilen soruların yayılma endekslerine göre, gelecek 3 aya ilişkin ihracat beklentisi ve ihracat sipariş beklentisi endeksi artış yönünde etkilerken, şu anda kayıtlı ihracat sipariş düzeyi ve son 3 aydaki ihracat sipariş düzeyine yönelik değerlendirmeler endeksi azalış yönünde etkiledi.

Savaşın Antalya ihracatına faturası ağır

Savaşın Antalya ihracatına faturası ağır

2022 yılı ikinci çeyrek İthalat Beklenti Endeksi, önceki çeyreğe göre 8,2 puan azalarak 110,6 oldu. İthalat Beklenti Endeksi’ne dahil edilen sorulardan gelecek 3 aya ilişkin ithalat beklentisi ve şu anda kayıtlı ithalat sipariş düzeyi sorularına yönelik değerlendirmeler endeksi azalış yönünde etkilerken, gelecek 3 aya ilişkin ithalat birim fiyatı beklentisi ve son 3 aydaki ithalat sipariş düzeyi sorularına yönelik değerlendirmeler endeksi artış yönünde etkiledi.


İhracat Beklenti Analiz

İhracat Beklenti net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde İhracat Beklenti yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. İhracat Beklenti grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Rekabet Kurulu'ndan 14 firmaya soruşturma Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İhracat Beklenti

İhracat Beklenti yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. İhracat Beklenti grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. İhracat Beklenti yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İhracat Beklenti Uzman Yorumları

İhracat Beklenti analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

İhracat Beklenti Endeksi Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

İhracat Beklenti Endeksi uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

İhracat Beklenti Endeksi durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

İhracat Beklenti Endeksi için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

İhracat Beklenti Endeksi için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.