Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

Suwen Hisse Net Yorumlar 2023, halka arz tarihleri.. Suwen halka arz eşit mi oransal mı? Suwen hisse fiyatı ve kodu 2023! Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Suwen Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Suwen Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Suwen Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Suwen Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Suwen Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Suwen Hisse Yorum 2023

Suwen Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Suwen Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Suwen halka arz halka arz tarihleri.. Suwen halka arz eşit mi oransal mı? Suwen hisse fiyatı ve kodu 2022!

SPK tarafından onaylanmasının ardından Suwen halka arz tarihleri, hisse kodu ve hisse fiyatı pay sahibi olmak isteyenlerin gündeminde. Suwen halka arz TSKB liderliğinde, Gedik Yatırım ve Yatırım Finansman eş liderliğinde kurulan konsorsiyum aracılığıyla gerçekleştirilecek. Halka arzda Suwen’in mevcut ödenmiş sermayesini oluşturan 50.000.000 adet pay 6.000.000 adet sermaye artırımıyla toplam 56.000.000 adet paya yükselecek, 17.000.000 adet pay ise ortak satışı yoluyla yatırımcılara sunulacak. Halka açıklık oranı %41,1 olacak. Halka arz öncesi çoğunluk hisseye sahip olan Intilux S.a.r.l.’ın, halka arz sonrası Şirket’te %18,5 ile önemli bir oranda ortaklığı devam edecek.

SUWEN HİSSE FİYATI VE HİSSE KODU 2022 NEDİR?

Suwen markasının halka arzının hisse fiyatı 18,50 TL olarak belirlendi. Halka arzın hisse kodu ise SUWEN olarak belirlendi. Halka arz edilecek pay ise 23 milyon TL olacak.

İlginizi Çekebilir;  VİOP'ta endeks kontratı haftaya yükselişle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

SUWEN HALKA ARZ EŞİT Mİ ORANSAL MI?

Suwen halka arz oransal dağıtım olacak.

SUWEN TEKSTİL HALKA ARZ NE ZAMAN?

Suwen Tekstil halka arz talep toplama tarihleri 13-14-15 Nisan 2022 olarak belirlendi.

Suwen Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bolluk konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı Hisse Net Yorumlar 2022,

“Gerek Türkiye’de gerekse de yurt dışında hedeflerimiz var. Yurt içinde ve yurt dışında yeni mağazalar açarak mağaza ağımızı genişletmeye devam ederken çok kanallı bir satış stratejisi ile sürdürülebilir bir büyüme çizgisi yakalamayı hedefliyoruz. Halka arz sürecinde elde ettiğimiz sermayeyi ağırlıklı olarak mağaza yatırımlarımızın ve işletme sermayemizin finansmanında; finansal yapımızın daha da güçlendirilmesi yönünde kullanmayı planlıyoruz.”

Merkez Bankası (MB) faiz kararını sabit tutarsa altın ve dolar ne olur? 14 Nisan 2022

Merkez Bankası (MB) faiz kararını sabit tutarsa altın ve dolar ne olur? 14 Nisan 2022


Suwen Hisse Analiz

Suwen Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Suwen Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Suwen Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Suwen Hisse

Suwen Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Suwen Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Suwen Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Suwen Hisse Uzman Yorumları

Suwen Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Finans - Eylülde en çok satılan otomobil markaları belli oldu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Suwen Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Suwen Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Suwen Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Suwen Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Suwen Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.