Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Emekli Maaşı Ne olur – Memur ve emekliler temmuz ayında ne kadar zam alacak? Rakamlar mayıs enflasyonuyla netleşti

Emekli Maaşı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Emekli Maaşı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Emekli Maaşı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Emekli Maaşı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Emekli Maaşı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Emekli Maaşı Yorum 2023

Emekli Maaşı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Emekli Maaşı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Temmuz ayı yaklaşırken memur ve emeklilere yapılacak zamma ilişkin tablo daha da netleşiyor. Memur, memur emeklisi ve SSK emeklileri için şimdiden zam imkanı doğdu. Bugün açıklanan mayıs enflasyonuyla rakam daha da netleşti. Asıl zam oranı ise 4 Temmuz’da açıklanacak enflasyon rakamlarıyla belirlenecek.

Emekli Maaşı Temmuz zammı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı yüzde kaç? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz
Emekli Maaşı Temmuz zammı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı yüzde kaç? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

5 AYLIK ENFLASYON ORANI YÜZDE 35,64 OLDU

Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK Mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıkladı.Buna göreenflasyon yıllık bazda beklentilerin altında yüzde 73,50 düzeyinde gerçekleşirken, 5 aylık enflasyon oranı ise yüzde 35,64 oldu.

TEMMUZ ZAMMI İÇİN 5 AYLIK ENFLASYON FARKI KESİNLEŞTİ

5 aylık enflasyon oranı ile SSK ve Bağ-Kur emekli zammı 35,64,

5 aylık memur zammı 35,14,

5 aylık memur enflasyon farkı 28,14 olarak hesaplandı.

İlginizi Çekebilir;  Gram altında yeni zirve Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

EMEKLİ VE MEMURA TEMMUZ ZAMMI İLE EK ZAM GÜNDEMDE

Memur ve memur emeklileri yılda iki kez maaşlarını zamlı alıyor. Zam oranları toplu sözleşmeye göre önceden belirleniyor ve geçmiş 6 aylık enflasyondan kaynaklı fark oluşursa maaş zammına yansıyor.

MEMURA YÜZDE 28,1’LİK ENFLASYON FARKI

NTV’nin haberine göre memur ve memur emeklisi temmuzda yüzde 7 toplu sözleşme zammı alacak. Beş aylık enflasyon baz alındığında memur ve memur emeklileri için şimdiden yüzde 28,1’lik enflasyon farkı imkanı doğdu. Haziran ayındaki enflasyon verisiyle zam farkında son rakam netleşecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ‘ALIM GÜCÜNÜ İYİLEŞTİRECEĞİZ’ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışları ve diğer düzenlemelerle dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz” açıklaması yapmıştı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, hükümetin, çalışanları ve emeklileri enflasyonun tahribatından koruyacak çalışmalarının olduğunu söylemişti. Bilgin, memur ve memur emeklilerine enflasyon farkının ödeneceğini, emeklilerin ise gerçekleşen 6 aylık enflasyon oranında zam alacaklarını hatırlattı.

Ekonomi Memur Ekonomi Haberler


Emekli Maaşı Analiz

Emekli Maaşı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Emekli Maaşı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Emekli Maaşı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Emekli Maaşı

Emekli Maaşı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Emekli Maaşı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Emekli Maaşı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Emekli Maaşı Uzman Yorumları

Emekli Maaşı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Döviz mevduatları 5,48 milyar dolar azaldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz



Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Emekli Maaşı Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Emekli Maaşı uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Emekli Maaşı durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Emekli Maaşı için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Emekli Maaşı için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.