Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Gram altında yeni zirve Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gram altında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gram altında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gram altında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gram altında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gram altında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gram altında Yorum 2023

Gram altında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gram altında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün, altının ons fiyatı ve dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 3,1 artışla 1.609 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne ise düşüşle başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,9 altında 1.594 liradan işlem gördü. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.620 lira, Cumhuriyet altını da 10.580 liradan satıldı

YENİ ZİRVE

Dolar/TL’deki yükselişin desteğiyle gram altın, tüm zamanların en yüksek seviyesini 1621 TL’ye çekti.

Gram altın, saat 12.04 itibarıyla yüzde 0,26 oranında artışla 1609 TL’de işlem gördü. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2639 TL, Cumhuriyet altını da 10849 TL’den satılıyor.

Altının ons fiyatı şu sıralarda önceki kapanışın hemen üzerinde 1.925 dolardan işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) başta olmak üzere merkez bankalarının para politikalarına ilişkin belirsizliklerin piyasalarda fiyatlamaları zorlaştırmaya devam ettiğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir;  Milyonlarca kişinin salgın nedeniyle işsiz kaldığı ABD'de milyarderlerin servetleri 282 milyar arttı

Dünya genelinde makroekonomik verilerden de alınan sinyallerin fiyatlamaları zorlaştırmayı sürdürdüğünü aktaran analistler, bugünden itibaren yoğunlaşacak veri takviminin piyasaların yönü üzerinde etkili olmasının beklendiğini ve yatırımcıların aynı zamanda merkez bankası yetkililerinin açıklamalarını da yakından takip ettiğini söyledi.

Analistler, bugün ABD’de inşaat izinleri, yeni konut satışları, dayanıklı mal siparişleri, tüketici güven endeksi ve Richmond Fed sanayi endeksi verilerinin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.920 ve 1.900 doların destek, 1.950 ve 1.970 doların direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

Öte yandan, bugün arife günü olması dolayısıyla yurt içinde piyasalar yarım gün işleme açık olacak.

Avrupa borsaları pozitif açıldı

 

Dolar ve euro güne nasıl başladı?

 

VİOP’ta endeks kontratı güne yükselişle başladı

 


Gram altında Analiz

Gram altında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gram altında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gram altında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gram altında

Gram altında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gram altında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gram altında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Gram altında Uzman Yorumları

Gram altında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }