Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Wall Street endeksleri yükselişle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Wall Street hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Wall Street yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Wall Street forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Wall Street grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Wall Street fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Wall Street Yorum 2023

Wall Street piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Wall Street grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

ABD borsaları güne yükselişle başladı. Açılışın ardından Dow Jones Endeksi %0,23 artışla 33.793,17 puanda, S&P 500 Endeksi %0,28 artışla 4.341,11 puanda ve Nasdaq Bileşik Endeksi ise %0,51 yükselişle 13.403,13 puanla işlem görüyor. 10 yıllık ABD Hazinesi tahvil getirileri ise %0,0193 düşüşle %3,705 seviyesinde değerleniyor.

S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,2 gerilerken, ABD’de dayanıklı mal siparişleri, mayısta aylık bazda yüzde 1,7 arttı

Salı günü piyasalarda görülen yükseliş düşüşün hakim olduğu hafta başı seansını takip etti. Nasdaq Bileşik Endeksi pazartesi günü %1,2 ’lik düşüş göstermişti. Aynı gün S&P 500 Endeksi %0,5 düşerken Dow Jones da günü ekside kapatmıştı. Dow Jones son altı seanstır düşüş göstererek Eylül 2022 ’den bu yana en uzun süreli düşüş serisini gerçekleştirdi.

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) para politikasına ilişkin belirsizliklerle haftaya negatif bir başlangıç yapan pay piyasalarında, bugün açılışta toparlanma kaydedildi.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklandı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, bugünden itibaren yoğunlaşacak veri takviminin piyasaların yönü üzerinde etkili olmasının beklendiğini belirtti. ABD borsaları cuma günü itibariyle haziran ayının ve yılın ilk altı ayının son işlem gününü tamamlayacak. Nasdaq ikinci çeyrek boyunca %10’luk bir yükseliş yakaladı ve son 40 yılın en yüksek performansını göstermeye yaklaşıyor. S&P 500 ve Nasdaq endeksleri de çeyreği sırasıyla %6 ve %2’lik yükselişlerle bitirmeye hazırlanıyor.

Analistler, söz konusu verinin Fed’in agresif faiz artırımları karşısında yavaşlayan ABD ekonomisine ilişkin endişeleri hafiflettiğini belirtti.

Wall Street göründüğü kadar sakin değil

 

ABD’de yeni konut satışları beklentileri aştı

 

ABD’de konut fiyatları düştü

 

ABD’de dayanıklı mal siparişleri yükseldi

 

ABD borsaları düşüşle açıldı

 

 


Wall Street Analiz

Wall Street net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Wall Street yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Wall Street grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Wall Street

Wall Street yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Wall Street grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Wall Street yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Wall Street Uzman Yorumları

Wall Street analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }