Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

VİOP’ta endeks kontratı güne yükselişle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

VİOP’ta endeks hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. VİOP’ta endeks yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. VİOP’ta endeks forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. VİOP’ta endeks grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. VİOP’ta endeks fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

VİOP’ta endeks Yorum 2023

VİOP’ta endeks piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen VİOP’ta endeks grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Ağustos vadeli endeks kontratı, en yüksek 2.833,00 puanı görmesinin ardından önceki normal seans kapanışının yüzde 1,3 üzerinde 2.827 seviyesinden işlem görüyor.

Dün dalgalı bir seyir izleyen endeks kontratı, normal seansı yüzde 0,1 artışla 2.793,75 puandan tamamladı. Endeks kontratı, akşam seansında ise ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararının ardından yükselişe geçerek yüzde 1,3 artışla 2.829,00 puana çıktı.

Son 41 yılın zirvesine çıkan enflasyonla birlikte şahin tutumu ile dikkati çeken Fed, dün de politika faizini 75 baz puan artırarak yüzde 2,25-2,50 aralığına yükseltti.

Analistler, Fed Başkanı Jerome Powell’ın gelecek toplantılarda daha yumuşak adımlar atılabileceği mesajının piyasalarda risk iştahını artırdığını kaydederek, bugün gözlerin ABD’de büyüme başta olmak üzere yoğun veri gündemine çevrildiğini bildirdi.

Yurt içinde ise Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın yayımlayacağı Enflasyon Raporu ve TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun açıklamalarının yatırımcıların odağında yer aldığını aktaran analistler, 2. çeyrek bilançolarla birlikte sektör ve hisse bazlı ayrışmaların öne çıkabileceğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir;  Gayrimenkul satışı 10 ayda 2 milyonu aştı | Video

Bugün yurt içinde ayrıca ekonomik güven endeksi ile haftalık para ve banka istatistikleri, yurt dışında ise Almanya’da enflasyon ve ABD’de büyüme verilerinin takip edileceğini belirten analistler, teknik açıdan endeks kontratında 2.830 ve 2.855 seviyelerinin direnç, 2.770 puanın destek konumunda olduğunu söyledi.

Piyasalar Fed’in ardından ABD’nin büyüme verisine odaklandı

 

KKM hesaplarında 6 aylık vadeler doluyor Hisse Net Yorumlar 2022, Getirisi 2 ’yi aşacak

 

Fed politika faizini 75 baz puan artırdı

 


VİOP’ta endeks Analiz

VİOP’ta endeks net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde VİOP’ta endeks yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. VİOP’ta endeks grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

VİOP’ta endeks

VİOP’ta endeks yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. VİOP’ta endeks grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. VİOP’ta endeks yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

VİOP’ta endeks Uzman Yorumları

VİOP’ta endeks analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }