Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

BP hisse yılın ilk yarısında kârını üç katına çıkardı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BP hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. BP hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. BP hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. BP hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. BP hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

BP hisse Yorum 2023

BP hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen BP hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İngiltere merkezli enerji şirketi BP tarafından bugün yayınlanan finansal rapora göre, bu yılın ilk yarısında doğalgaz üretiminde yıllık bazda %6 artış bildirirken, şirket kârı bu dönemde neredeyse üç katına çıktı.

Montel-Foreks’in haberine göre, Şirketin küresel doğalgaz üretimi, Ocak-Haziran döneminde ortalama 4.803 milyon fit küp/gün (136 milyon m3/gün) olurken, ikinci çeyrek üretiminin ise yaklaşık %6 daha yüksek olduğu görülüyor.

Sonuçlar, kısmen geçen yılın aynı dönemine göre daha düşük bakım maliyetleri ve bu yıl ki yüksek fiyatlardan kaynaklandı.

Şirketten yapılan açıklamada, “BP, Avrupa’ya arz eksikliği nedeniyle gaz fiyatlarının üçüncü çeyrekte yüksek ve oynak kalmasını bekliyor. Fiyatlar büyük ölçüde Rus boru hattı akışlarına veya diğer arz kesintilerine bağlı şekillenecek” ifadeleri kullanılıyor.

İlginizi Çekebilir;  GBP/USD Teknik Analizi: Düşüş Eğilimi Devam Ediyor FinansTürk Hisse Analiz

Öte yandan, şirketin net kâr için kullandığı temel yenileme maliyeti kârı, geçen yılın aynı döneminde 5,4 milyar USD iken Ocak-Haziran 2022 döneminde toplam 14,7 milyar USD seviyesine ulaştı.

Şirketin Ocak-Haziran döneminde yenilenebilir enerji kurulu kapasitesi de geçen yılın aynı dönemine göre 0,4 GW artışla 2 GW’a ulaştı.

Savaşın ortasında kalan şirket Hisse Net Yorumlar 2022, BP

BP istasyonlarında yakıt tükendi


BP hisse Analiz

BP hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde BP hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BP hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

BP hisse

BP hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. BP hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. BP hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BP hisse Uzman Yorumları

BP hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

BP Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

BP uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

BP durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

BP için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

BP için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.