Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Ekonomi

GBP/USD Teknik Analizi: Düşüş Eğilimi Devam Ediyor FinansTürk Hisse Analiz

GBP/USD hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. GBP/USD yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. GBP/USD forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. GBP/USD grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. GBP/USD fiyatları ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

GBP/USD Yorum 2023

GBP/USD araçları piyasalarda işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen GBP/USD grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Günlük grafikteki performansa göre, Sterlin döviz çiftinin Amerikan Doları karşısında fiyatı, hala düşüş eğilimi gösteriyor ve 1.2700 desteğinin altındaki istikrar bunu doğruluyor.

Dünkü işlem sırasında İngiliz Sterlini, Ulusal İstatistik Ofisi’nden (ONS) alınan verilerin Haziran ayı boyunca İngiliz ücret paketlerindeki rekor artışın devam ettiğini belirtmesinin ardından diğer birçok önemli para birimi karşısında çekingen bir şekilde yükseldi.

GBP/USD döviz çifti söz konusu olduğunda, 1,2752 seviyesine doğru hareket etti ve ardından, ayıların hala kontrolde daha güçlü olduğu 1,2690 destek seviyesi civarına geri döndü.

Salı günkü verilerde gösterilen yükselen eğilimler, İngiltere Merkez Bankası’nın (BoE) faiz oranı politikasının, her ikisi de daha geniş Birleşik Krallık ekonomisinin ve kamu maliyesinin bel kemiği olan özel sektör işletmelerini ve işgücü piyasasını etkilemeye başladığını gösteriyor.

İstihdamdaki bariz zayıflığa ve işçi arzındaki devam eden iyileşmeye rağmen, İngiltere Merkez Bankası ücretlere odaklanmaya devam edecek. Bugünün TÜFE rakamlarına gelince, hizmet enflasyonunda olumlu bir sürpriz için yer olduğunu düşünüyoruz, ancak günün sonunda Eylül ayı faiz artışı hala yatay görünüyor. Analistler, ekonomistler ve merkez bankacıları genellikle ücret artışını, firmaların fiyatlandırma kararları üzerindeki algılanan etkisiyle enflasyonun önde gelen itici gücü olarak gösteriyor ve bu da onu faiz oranı tahminlerinde önemli bir faktör haline getiriyor.

İlginizi Çekebilir;  Fed tutanaklarında "mali destek" vurgusu

Şu anda, GBP/USD için en yakın destek seviyeleri sırasıyla 1.2610 ve 1.2500 olup, teknik göstergeleri güçlü aşırı satış seviyelerine doğru itmek için yeterlidir. Öte yandan, aynı dönemde, döviz çiftinin yönünü yukarıya çevirmek için boğaların 1.2850 ve 1.3000 direnç seviyelerine doğru hareket etmesi gerekiyor.


GBP/USD Analiz

GBP/USD net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde GBP/USD yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. GBP/USD grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

GBP/USD

GBP/USD yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. GBP/USD grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. GBP/USD yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

GBP/USD Uzman Yorumları

GBP/USD analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

GBP/USD Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

GBP/USD uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

GBP/USD durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

GBP/USD için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

GBP/USD için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.