Cuma, Mayıs 17, 2024
Ekonomi

Altın Teknik Analizi: 5 Ayın En Düşük Seviyesine Düşüyor FinansTürk Hisse Analiz

Altın hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altın yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altın forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altın grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altın fiyatları ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altın Yorum 2023

Altın araçları piyasalarda işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altın grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Altın fiyatı, ABD Doları’nın güçlenmesi karşısında, ekonomik durgunluktan kaçınma umutları ışığında sarı metalden uzaklaşan yatırımcı duyarlılığı ile hala güçlü bir düşüş içinde.

Ons Altın fiyatı 1896 Dolar ile 5 ayın en düşük seviyesine doğru geriledi

Genel olarak, ABD faiz oranlarının Eylül ayında yeniden yükselme olasılığı, daha riskli yatırım stratejileri için daha fazla çekicilikle birleştiğinde, altının güvenli bir sığınak varlığı olarak çekiciliğinin azaldığı anlamına geliyor.

Kırılgan yatırımcı güveni, altının bu yılın başından bu yana Mart ayından bu yana 1.900 Dolar eşiğinin üzerinde kalmasını sağladı, ancak dünyanın en büyük ekonomisi olan ABD’deki ekonomik veriler, istihdamın sağlıklı kaldığını ve enflasyonun düşmeye devam ettiğini gösteriyor.

Küresel merkez bankalarının enflasyonu ehlileştirmeye yönelik şahin tepkileri arasında, küresel bir durgunluğun önlenebileceğine dair yenilenen beklentiler var.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Limonda üretici-market fiyatı farkı 4,5 kat Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Günlük grafikteki performansa göre altın fiyatı hala düşüş yolunda ve psikolojik desteğin ons başına 1900 dolardan kırılması ayıların trend üzerindeki kontrolünü destekliyor. ABD Doları’nın güçlenmeye devam etmesi ve en yakın fiyat destek seviyelerinin şu anda sırasıyla 1885, 1870 dolar olması ve tüm teknik göstergeleri güçlü aşırı satış seviyelerine doğru itmesi için yeterli olması halinde yaklaşmakta olan güçlü bir aşağı yönlü hareket konusunda uyarıda bulunuyor.

Öte yandan, aynı zaman diliminde Ons Altın fiyatı sırasıyla 1930 ve 1945 Dolar direnç seviyelerine doğru hareketi mevcut düşüş görünümünün kırılması açısından önemli olacaktır.

Yazımız hazırlanırken Gram Altın fiyatı 1.647 TL, Çeyrek Altın fiyatı 2.736 TL, Yarım Altın fiyatı 5.455 TL, Tam Altın fiyatı 10.946 TL, Hamit Altın fiyatı 11.288 TL’den işlem görüyor.


Altın Analiz

Altın net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altın yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altın grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Altın

Altın yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altın grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altın yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Altın Uzman Yorumları

Altın analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Altın Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Altın uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Altın durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Altın için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Altın için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.