Perşembe, Mayıs 2, 2024
Borsa

Bitcoin 25.000 Dolar üzerinde kalmaya çalışıyor, düşüş devam edecek mi? FinansTürk Hisse Analiz

Bitcoin hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Bitcoin yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Bitcoin grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Bitcoin fiyatları ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Bitcoin Yorum 2023

Bitcoin araçları piyasalarda işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Bitcoin grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Bitcoin, sadece birkaç dakika içinde yaklaşık % -10’luk bir düşüşle bir gecede piyasayı kırmızıya döndürdü. Kripto para birimleri daha büyük bir düşüşün başlangıcında mı?

Bugün 18 Ağustos 2023 Cuma ve Bitcoin’in değeri bugün 26.100 Dolar civarında işlem görüyor. Tarihi 30.000 Dolar direncindeki sayısız ret ve birkaç olumsuz haberin ardından, fiyat tutunamadı ve son ayların en etkileyici hareketlerinden birine yol açtı. Peki kripto para birimleri toparlanmayı başarabilecek mi?

BTC’nin şuanda 2023’teki en kötü performansı

Dün geceki keskin düşüşün ardından, Bitcoin fiyatı 1 ayda % -12,09’luk bir performansla tüm zaman birimlerinde büyük ölçüde kırmızı renkte. Bu, şu anda 2023’teki en kötü performansı.

BTC’nin altcoinler karşısındaki hakimiyeti yeniden %49.60’a doğru düşmeye başlarken, ETH/BTC 7 gün içinde %-8.76 düşüyor.

İlginizi Çekebilir;  Dardanel’den 36 yılın rekoru! İlk çeyrekte cirosunu yüzde 91 artırdı

BTC 30.000 Dolar alanını geri kazanamadı. Bu, bir önceki Boğa Koşusu’nun desteğine tekabül ettiği için demirlenmesi gereken oldukça önemli bir seviye. Mevcut durumda, bu seviye bu nedenle bir direnç görevi gördü ve ekosistem için gerekli hacimleri sağlayabilecek kesin bir duyuru olmadığı sürece kırılması zor olmaya devam edecek.

Bitcoin için şuanda en önemli destek alanı 25.000 Dolar seviyesi, bu seviyeyi kaybetmemek için direniyor. Sonuç olarak, fiyat bu nedenle nötr bir bölgede hareket ediyor ve yılın başından bu yana başlayan yükseliş trendini yeniden başlatmak için 30.000 doları geçmesi gerekecek.

Peki sizce Bitcoin 25.000 Dolar’ın üzerinde tutunup sonunda 30.000 Dolar’daki direncini kırabilecek mi? Yorumlarda bize görüşlerinizi bildirmekten çekinmeyin.


Bitcoin Analiz

Bitcoin net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Bitcoin yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Bitcoin

Bitcoin yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Uzman Yorumları

Bitcoin analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.