Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Ekonomi

Altında düşüş sürüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altında düşüş hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altında düşüş yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altında düşüş forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altında düşüş grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altında düşüş fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altında düşüş Yorum 2023

Altında düşüş piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altında düşüş grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Geçen haftanın son işlem gününde, ons fiyatındaki düşüşe paralel değer kaybeden altının gram fiyatı, günü yüzde 0,3 azalışla 1.017,1 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni haftaya da düşüşle başlamasının ardından saat 10.45 itibarıyla önceki kapanışının yüzde 0,4 altında 1.013 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.662 lira, Cumhuriyet altını da 6.787 liradan satılıyor.

Düşüş eğilimini üst üste altıncı işlem gününe taşıyan altının ons fiyatı, şu dakikalarda önceki kapanışının yüzde 0,5 altında 1.738 dolardan işlem görüyor.

Analistler, geçen hafta ön planda olan enflasyon ve resesyon ikileminin para politikalarına yönelik belirsizlikleri artırdığını belirterek, buna paralel devam eden küresel dolar talebinin altın fiyatlarını baskıladığını söyledi.

Bu hafta, perşembe günü başlayacak olan Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu’nda merkez bankası yetkililerinin yapacağı değerlendirmelerin yatırımcıların odağında yer aldığını ifade eden analistler, açıklamalarda gelecek dönem para politikalarına yönelik ipuçlarının aranacağını kaydetti.

İlginizi Çekebilir;  Yabancılar borsada 262 milyon dolarlık hisse aldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, bugün veri gündeminin zayıf olduğunu, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.720 doların destek, 1.760 doların direnç konumunda bulunduğunu bildirdi.

İnfo Yatırım Foreks bülteninde, ‘Geçtiğimiz hafta 1801 seviyesinden açılan ons altın, hafta boyu izlediği seyir ve gelen haber akışlarıyla beraber yaklaşık yüzde 3,10 değer kaybı yaşayarak 1747 seviyesinde haftayı tamamladı. Özellikle geçtiğimiz hafta piyasalar Çin tarafından gelen ekonomik verileri izledi. Ülkeden gelen veriler ile birlikte Çin ’in ekonomi toparlanmasında daha yavaş bir performans sergileyeceği beklentileri artmış ve bu beklentiler altında baskılar yaşanmasına neden olmuştu. Bunun yanı sıra ABD tarafından gelen FED imalat endeksi ve işsizlik haklarından yararlanma verileriyle beraber Dolar Endeksi değer kazanımlarına devam etmiş ve altında baskı oluşturmuştur. Yeni haftada piyasalar perşembe günü açıklanacak işsizlik haklarından yararlanma başvuruları, 2. Çeyrek GSYİH verisini ve Cuma günü Fed Başkanı Powell ’ın konuşmasını yakından takip edecek. Haftanın ilk işlem gününde piyasalar ekonomik veri bakımından cılız bir gün geçirecek. XAUUSD grafiğini teknik olarak inceleyecek olursak 1772 – 1788 – 1802 seviyeleri direnç noktaları olarak; 1724 – 1705 – 1677 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.’ denildi.

A1 Capital Yatırım bülteninde, ‘Ons/Altın ’da gevşeme eğilimi Cuma günüde etkili oldu ve %0.64 değer kaybı ile 1747.14$ seviyesinden kapanış gerçekleşti. Yaşanan satışlar ile ara destek konumunda olan 1754$ seviyesinin de altına sarkan Ons/Altın ’nın teknik göstergelerinde zayıf görünüm sürüyor. 1754$ seviyesinin üzerine çıkılamaması halinde gevşeme eğiliminin devamını görebiliriz. 1712 ve 1687$ seviyeleri kısa vadeli destekler olarak takip edilebilir.
Gram/Altın ’da geçtiğimiz hafta tutunma çabası zayıf kalırken, Cuma günü %0.34 oranında değer kaybı ile 1017.09TL seviyesinden kapanış gerçekleşti. 22 Günlük ortalamasının altına inilmiş olması ve teknik göstergelerin zayıf görünümü gevşeme eğiliminin devam edebileceğini gösteriyor. 1000TL seviyesi ilk destek noktası olarak takip edilebilir. Bu desteğinin üzerinde kalınamaması gevşeme eğilimini hızlandıracaktır.’ denildi.

İlginizi Çekebilir;  Ilısu Barajı'ndan ekonomiye 2 ayda 200 milyon liralık katkı

Dolar yükselişini sürdürüyor

 

Avrupa borsaları düşüşle açıldı

 

Goldman resesyon beklemiyor

 


Altında düşüş Analiz

Altında düşüş net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altında düşüş yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altında düşüş grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Altında düşüş

Altında düşüş yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altında düşüş grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altında düşüş yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Altında düşüş Uzman Yorumları

Altında düşüş analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }