Perşembe, Mayıs 9, 2024
Ekonomi

Avrupa’da doğalgaz fiyatı 300 euroya yaklaştı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa’da doğalgaz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa’da doğalgaz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa’da doğalgaz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa’da doğalgaz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa’da doğalgaz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa’da doğalgaz Yorum 2023

Avrupa’da doğalgaz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa’da doğalgaz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa’da derinliği en fazla olan Hollanda merkezli sanal doğalgaz ticaret noktası TTF’de işlem gören eylül vadeli gaz kontrat fiyatı, bugün megavatsaat başına 266,75 eurodan işleme açıldı.

Doğalgazın geçen hafta pazartesi günü 220,11 eurodan kapanan megavatsaat fiyatı, bugün saat 11.50’de 283,20 euroya çıktı. Böylece, doğalgazın megavatsaat fiyatı bir haftada yüzde 28,6 arttı.

Fiyat artışında, Kuzey Akım boru hattı üzerinden doğalgaz sevkiyatının 31 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde askıya alınacağının açıklanması etkili oldu.

Ayrıca, yaz mevsiminin çok sıcak geçmesi nedeniyle Avrupa’daki nehirlerin kuruması ve arz sıkıntısı yaşayan bölgede talebin artmaya devam etmesi de fiyatların artışını destekledi.

En ucuz konut gazı Türkiye ’de tüketiliyor

 

Gazprom doğalgaz akışını 3 günlüğüne kesiyor

 


Avrupa’da doğalgaz Analiz

Avrupa’da doğalgaz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa’da doğalgaz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa’da doğalgaz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  500 gram altın teminatı şartı taslaktan çıkarıldı

Avrupa’da doğalgaz

Avrupa’da doğalgaz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa’da doğalgaz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa’da doğalgaz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa’da doğalgaz Uzman Yorumları

Avrupa’da doğalgaz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }