Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

TCMB piyasayı 38 milyar TL fonladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TCMB piyasayı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. TCMB piyasayı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. TCMB piyasayı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. TCMB piyasayı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. TCMB piyasayı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

TCMB piyasayı Yorum 2023

TCMB piyasayı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen TCMB piyasayı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bugün miktar yöntemiyle düzenlediği 31 Ağustos 2022 vadeli repo ihalesi ile piyasaya 37 milyar 999 milyon 999 bin 995 lira fonladı.

İhaleye 60 milyar 378 milyon TL teklif geldi.

İhalede basit faiz yüzde 13,00 olurken, bileşik faiz ise yüzde 13,86 olarak belirlendi.

Merkez Bankası ’ndan ticari kredi faizlerini düşürecek adım

 

Altında düşüş sürüyor

 

Dolar yükselişini sürdürüyor

 


TCMB piyasayı Analiz

TCMB piyasayı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde TCMB piyasayı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. TCMB piyasayı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda gözler ABD'nin istihdam verilerinde Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TCMB piyasayı

TCMB piyasayı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. TCMB piyasayı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. TCMB piyasayı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

TCMB piyasayı Uzman Yorumları

TCMB piyasayı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }