Pazar, Mayıs 12, 2024
Ekonomi

Asya piyasalarında pozitif hava Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Asya piyasalarında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Asya piyasalarında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Asya piyasalarında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Asya piyasalarında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Asya piyasalarında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Asya piyasalarında Yorum 2023

Asya piyasalarında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Asya piyasalarında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Asya-Pasifik’teki hisseler yeni haftada günü artan risk duyarlılığıyla yükseldi.

Nikkei 225 Japonya’da öğleden sonra yüzde 1.06 yükselirken, Topix endeksi yüzde 0.66 yükseldi.

Avustralya S&P/ASX 200 yüzde 1.07 arttı. MSCI’nin Japonya dışındaki en geniş Asya-Pasifik hisseleri endeksi yüzde 0,5 yükseldi.

Anakara Çin, Hong Kong ve Güney Kore piyasaları tatil nedeniyle kapalı.

Çin’in konteyner nakliye endeksi düşüşünü 8’inci haftaya taşıdı

Çin’in Konteyner Nakliye Endeksi(CCFI), üst üste 8’inci haftasında da düşüş gösterdi.

Shanghai Nakliye Borsası tarafından hesaplanan verilerine göre, endeks 2830,11 puandan yüzde 3,8 gerileyerek 2722,77 puan oldu. Bir önceki hafta endeks yüzde 2,5 aşağı gelmişti.

CCFI, 22 uluslararası taşımacılık şirketinden aldığı veriler ile Çinli konteyner limanlarının 14 farklı rota için spot ve sözleşmeli navlun ücretlerini takip ediyor. Endeks, 1 ocak 1998’de 1.000 puan olarak başlamıştı.

İlginizi Çekebilir;  Goldman Sachs 2023'ten umutlu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Waller Hisse Net Yorumlar 2022, Politika faizinde önemli bir artışı daha destekliyorum

 

Biden, Çin’e yönelik ihracat kısıtlamalarını genişletecek

 


Asya piyasalarında Analiz

Asya piyasalarında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Asya piyasalarında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Asya piyasalarında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Asya piyasalarında

Asya piyasalarında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Asya piyasalarında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Asya piyasalarında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Asya piyasalarında Uzman Yorumları

Asya piyasalarında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }