Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

Goldman Sachs 2023’ten umutlu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Goldman Sachs hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Goldman Sachs yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Goldman Sachs forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Goldman Sachs grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Goldman Sachs fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Goldman Sachs Yorum 2023

Goldman Sachs piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Goldman Sachs grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Goldman Sachs Group Inc’in üst düzey yetkilileri, ekonomik büyümedeki yavaşlamaya ve zayıf kredi piyasasına rağmen, 2023’ün ikinci yarısında küresel birleşme ve satın almalarda (M&A) toparlanma konusunda yükseliş bekliyor.

Wall Street devinin küresel bankacılık ve piyasalar bölümünü ortaklaşa yöneten Dan Dees ve Jim Esposito’nun da bulunduğu yöneticiler, finansman piyasaları rahatladığında, potansiyel olarak 2023’ün ikinci yarısı kadar erken bir tarihte toparlanmaya hazır olduklarını söylediler.

Öngörüler, Dealogic verilerine göre küresel M&A değerlerinin 2021’de 5,91 trilyon ABD doları olan rekor seviyeden 2022’de %36 düşerek 3,78 trilyon ABD dolarına düşmesinin ardından geldi. Goldman da dahil olmak üzere bankalar, faaliyet düşüşleri nedeniyle işten çıkarmalar yaptı.

Goldman Sachs Hisse Net Yorumlar 2022, Dolar güçlenmeye devam edebilir

İlginizi Çekebilir;  Çin Merkez Bankası'ndan faizde değişiklik beklenmiyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

Goldman Sachs Hisse Net Yorumlar 2022, ABD’nin resesyondan kaçınması mümkün

 


Goldman Sachs Analiz

Goldman Sachs net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Goldman Sachs yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Goldman Sachs grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Goldman Sachs

Goldman Sachs yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Goldman Sachs grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Goldman Sachs yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Goldman Sachs Uzman Yorumları

Goldman Sachs analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }