Cuma, Mayıs 17, 2024
Ekonomi

BOJ tahvil alımını artırdı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BOJ tahvil hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. BOJ tahvil yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. BOJ tahvil forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. BOJ tahvil grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. BOJ tahvil fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

BOJ tahvil Yorum 2023

BOJ tahvil piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen BOJ tahvil grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Japonya Merkez Bankası(BOJ), süper gevşek para politikasını devam ettirme taahhüdü çerçevesinde bugün de tahvil alım operasyonu düzenledi.

Son 4 gündür önceden duyurulmamış tahvil alım operasyonlarına çıkan BOJ, bugün yüzde 0,03 getiri ile 2 yıl vadeli, yüzde 0,23 getiri ile 5 yıl vadeli sınırsız miktarda Japon devlet tahvili almayı teklif etti. 1-25 yıl vadeli tahvillerde 600 milyar yen tutarında alım yapma teklifinde de bulundu.

BOJ, 28 ve 30 Aralık tarihlerinde düzenlediği benzer operasyonlar ile toplamda 2,3 trilyon yen tutarında tahvil almıştı.

Yabancılar Japon tahvillerinde rekor miktarda satış yaptılar

Japonya Maliye Bakanlığı verilerine göre yabancı yatırımcılar, 23 Aralık’ta sona eren haftada Japon borçlanma kağıtlarında rekor miktarda satış yaptılar.

Yerleşik olmayan yatırımcılar 23 Aralık’ta sona eren haftada Japon menkul kıymetlerinde net 4,86 trilyon yen tutarında satış yaptılar. Bu, verilerin tutulmaya başlandığı 2005’ten bu yana görülen en büyük miktar olarak kayıtlara geçti. Bundan önceki rekor 4,81 milyar dolar ile haziran ayında kırılmıştı.

İlginizi Çekebilir;  Küresel piyasaların gözü merkez bankalarında Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Japonya’dan savunma AR-GE bütçesine rekor kaynak

 

Japonya’da birinci öncelik maaş artışı olacak

 

Suudi Arabistan ile Japonya arasında 15 yeni anlaşma

 


BOJ tahvil Analiz

BOJ tahvil net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde BOJ tahvil yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BOJ tahvil grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

BOJ tahvil

BOJ tahvil yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. BOJ tahvil grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. BOJ tahvil yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BOJ tahvil Uzman Yorumları

BOJ tahvil analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }