Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

ABD eski Hazine Bakanı Hisse Net Yorumlar 2023, Faiz %4,3’ün üzerine çıkabilir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ABD eski hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ABD eski yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ABD eski forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ABD eski grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ABD eski fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ABD eski Yorum 2023

ABD eski piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ABD eski grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

ABD Eski Hazine Bakanı Lawrence Summers, ABD Merkez Bankasının (Fed) enflasyonu kontrol altına almak için sonunda oranları %4,3’ün üzerine çıkarmak zorunda kalabileceğini ifade etti.

Summers, bir zamanlar Fed’in gösterge faiz oranının %3’e yükselmesi beklentilerini yansıtan piyasaların şimdi politika yapıcıların %4,3’ün üzerine çıkacağını öngördüğünü ifade etti.

Summers, “Benim tahminim, enflasyonu güvenli bir şekilde kontrol etmek istiyorlarsa, oranları bundan daha fazla yükseltmek zorunda kalacaklar. Ancak bu, şu anda vermeleri gereken bir karar değil” dedi.

Summers Salı günü yaptığı açıklamada, 20-21 Eylül’deki politika toplantısında 50 baz puanlık bir hareket ile 100 baz puanlık bir hareket arasında bir seçim olsaydı, Fed’in “güvenilirliği güçlendirmek için 100 baz puanlık bir hareket” seçmesi gerektiğini söylemişti.

Summers Fed’e seslendi Hisse Net Yorumlar 2022, Net mesaj vermeli

İlginizi Çekebilir;  Ev Fiyatları Artıyor - Tapu müdürü vatandaşı uyardı! Gayrimenkul alırken dolandırılmayın Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

Summers Hisse Net Yorumlar 2022, Enflasyonun düşmesi için işsizlik yükselmeli

 

Mobius Hisse Net Yorumlar 2022, FED faizleri yüzde 9 ’a çıkarmalı

 


ABD eski Analiz

ABD eski net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ABD eski yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ABD eski grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ABD eski

ABD eski yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ABD eski grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ABD eski yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ABD eski Uzman Yorumları

ABD eski analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }