Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Goldman Sachs Hisse Net Yorumlar 2023, ABD’de faizler yükseldikçe yen düşebilir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Goldman Sachs hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Goldman Sachs yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Goldman Sachs forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Goldman Sachs grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Goldman Sachs fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Goldman Sachs Yorum 2023

Goldman Sachs piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Goldman Sachs grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Goldman Sachs Group Inc., yendeki düşüşün devam edebileceğini açıkladı.

Goldman Sachs stratejisti Karen Fishman, yenin zayıflaması için hala alan olduğunu söyledi.

Düşüşü körükleyen Federal Reserve’in 21 Eylül’de en az 75 baz puanbir artışla devam etmesi beklenen faiz artırımları. Bu, ABD ve Japonya’daki tahvil getirileri arasındaki farkı genişletti. Japonya Merkez Bankası ekonomiyi desteklemek için hala oranları düşük tutuyor.

Fishman, “Çok yakın vadede yende daha fazla zayıflık için yer görüyoruz” dedi. Üç aylık 145 yen tahmininin uygunluğunu koruduğunu belirrten analist, ancak “mevcut risk dağılımının daha yüksek seviyelere işaret ettiğini ve daha taktiksel olarak düşüş eğiliminde olundunu” söyledi.

Goldman Sachs, ABD’de faiz tahminini yükseltti

 

Goldman CEO ’sundan resesyon uyarısı

İlginizi Çekebilir;  Küresel piyasalarda gözler merkez bankalarında Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

Japon Yeni, ABD Doları karşısında 1998 yılındaki seviyesine düştü

 


Goldman Sachs Analiz

Goldman Sachs net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Goldman Sachs yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Goldman Sachs grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Goldman Sachs

Goldman Sachs yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Goldman Sachs grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Goldman Sachs yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Goldman Sachs Uzman Yorumları

Goldman Sachs analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }