Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Altının kilogramı 992 bin liraya yükseldi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altının kilogramı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altının kilogramı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altının kilogramı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altının kilogramı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altının kilogramı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altının kilogramı Yorum 2023

Altının kilogramı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altının kilogramı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Altın piyasasında, en düşük 968 bin lira, en yüksek 994 bin lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,03 artarak 992 bin liradan tamamladı.

KMKTP’de, altında gerçekleşen toplam işlem hacmi 3 milyar 557 milyon 189 bin 978,43 lira, işlem miktarı ise 3.651,32 kilogram oldu.

Tüm metallerdeki toplam işlem hacmi de 3 milyar 581 milyon 805 bin 208,73 lira düzeyinde gerçekleşti.

Altın borsasında bugün en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar İstanbul Altın Rafinerisi, İar Döviz ve Kıymetli Madenler, Ahlatcı Döviz ve Kıymetli Madenler, NMGlobal Kıymetli Madenler, Ahlatcı Metal Rafineri şeklinde sıralandı.

Bugünkü işlemlere ilişkin veriler şöyle Hisse Net Yorumlar 2022,

Gram altın 2 ayın en düşük seviyesine geriledi

İlginizi Çekebilir;  Lagarde Hisse Net Yorumlar 2023, Faiz oranlarını artırmaya devam edeceğiz Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

Altın fiyatları, güçlü dolar karşında 2 yılın dibinde

 


Altının kilogramı Analiz

Altının kilogramı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altının kilogramı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altının kilogramı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Altının kilogramı

Altının kilogramı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altının kilogramı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altının kilogramı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Altının kilogramı Uzman Yorumları

Altının kilogramı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }