Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

BoE Başkanı Bailey, faiz artırımlarının nedenini açıkladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BoE Başkanı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. BoE Başkanı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. BoE Başkanı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. BoE Başkanı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. BoE Başkanı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

BoE Başkanı Yorum 2023

BoE Başkanı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen BoE Başkanı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey, İngiltere’deki çok sıkı işgücü piyasasının, daha fazla faiz artırımının muhtemel olmasının ana nedeni olduğunu söyledi.

Bailey parlamentoda “Dünkü işgücü piyasası istatistiklerinin gösterdiği gibi, hala çok sıkı bir işgücü piyasası var.” dedi.

Salı günü yayınlanan resmi verilere göre, İngiltere’de işsizlik oranı yükseldi ve işverenler ekonominin görünümünden endişe duyduğu için boş pozisyonlar azaldı. Ancak ücret artışı güçlü kaldı ve temel ücretteki artış pandemi dönemi hariç rekor seviyeye ulaştı.

Bailey ayrıca enerji ve gıda fiyatları gibi değişken bileşenleri hariç tutan çekirdek enflasyonun gevşemekte olduğuna dair işaretler olduğunu söyledi.

Komiteye “Temel mal rakamları artık düşmeye başlıyor gibi görünüyor” dedi.

Bailey Hisse Net Yorumlar 2022, İngiltere’de enflasyonun azaltılması 18-24 ay arasında olası

İlginizi Çekebilir;  AB, 80 milyar avro borçlanacak

 

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Bailey’den “yüksek enflasyon” uyarısı

 

BoE Başkanı Bailey Hisse Net Yorumlar 2022, Artan enflasyondan çok rahatsızım

 

Bailey Hisse Net Yorumlar 2022, Parasal genişleme krizle mücadelede etkili oldu

 


BoE Başkanı Analiz

BoE Başkanı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde BoE Başkanı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BoE Başkanı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

BoE Başkanı

BoE Başkanı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. BoE Başkanı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. BoE Başkanı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BoE Başkanı Uzman Yorumları

BoE Başkanı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }