Perşembe, Mayıs 16, 2024
Ekonomi

Fed Waller Hisse Net Yorumlar 2023, Daha küçük faiz artışları konusunda rahatım Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fed Waller hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Fed Waller yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Fed Waller forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Fed Waller grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Fed Waller fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Fed Waller Yorum 2023

Fed Waller piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Fed Waller grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Fed Yönetim Kurulu üyesi Christopher Waller, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, faizlerin nihayetinde ne kadar yüksek olması gerektiğinin enflasyon kararlı bir şekilde yavaşlamasına bağlı olsa da, ileriye dönük daha küçük faiz artışlarıyla “artık daha rahat” olduğunu söyledi.

Waller, Fed’in 13-14 Aralık’taki politika toplantısında ne yapılacağına ilişkin nihai kararı, şu anki ve daha sonraki verilerin geri kalanı gözden geçirilmeden vermeyeceğini ve enflasyonun artık kararlı bir şekilde köşeyi döndüğünden şüphe duyduğunu söyledi.

Waller, hem temel enflasyonda hem de daha dar ama daha yakından izlenen “çekirdek” fiyatlar endeksinde beklenenden daha büyük düşüşleri yansıtan geçen hafta açıklanan tüketici fiyat verileri hakkında “Tek bir raporla kendimi kandırmayacağım. Bu filmi daha önce gördük” dedi.

Waller Hisse Net Yorumlar 2022, Enflasyon ile mücadelede yumuşama olmamalı

İlginizi Çekebilir;  Bakan Dönmez: Türkiye'yi yenilenebilir enerjinin merkezi yapmaya kararlıyız

 

Fed Waller, dijital para konusunda kararsız

 

Waller Hisse Net Yorumlar 2022, Politika faizinde önemli bir artışı daha destekliyorum

 

Waller Hisse Net Yorumlar 2022, Enflasyonun nedenini umursamıyorum

 

Waller Hisse Net Yorumlar 2022, ABD’de enflasyon tepe yaptı

 


Fed Waller Analiz

Fed Waller net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Fed Waller yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fed Waller grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Fed Waller

Fed Waller yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Fed Waller grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Fed Waller yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Fed Waller Uzman Yorumları

Fed Waller analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }