Salı, Mayıs 14, 2024
Ekonomi

Çin, gösterge faiz oranlarını sabit tuttu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Çin, gösterge hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Çin, gösterge yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Çin, gösterge forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Çin, gösterge grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Çin, gösterge fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Çin, gösterge Yorum 2023

Çin, gösterge piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Çin, gösterge grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Para politikasında küresel eğilime göre ayrışma gösteren Çin’de gösterge faiz oranları yine sabit tutuldu.

Çin Merkez Bankası, piyasa beklentilerine paralel olarak 1 yıl vadeli kredi ana faiz oranını (LPR) yüzde 3,65 ve 5 yıl vadeli faizi yüzde 4,30 seviyesinde tuttu.

MUFG Bank finansal piyasalar baş analiste Marco Sun yaptığı değerlendirmede, Çin Merkez Bankası’nın 5 yıl vadeli LPR’yi gelecek birkaç ayda 10, 15 baz puan düşürmesi olasılığı bulunduğunu belirtti.

ANZ’nin Çin stratejisti Xing Zhaopeng de yaptığı değerlendirmede, “5 yıllık LPR’nin gayrimenkul piyasasındaki daralmanın üstesinden gelinmesi için Aralık ayında 5 baz puan düşürülmesi olasılığı var” dedi.

Collins Hisse Net Yorumlar 2022, Daha fazla Faiz artışı gerek

 

Nagel Hisse Net Yorumlar 2022, ECB’den daha fazla faiz artırımına ihtiyaç var

İlginizi Çekebilir;  Dolar/TL de sınırlı yükseliş Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

İngiltere’de mortgage faizleri yüzde 5’e yakın seyredecek

 

Lagarde Hisse Net Yorumlar 2022, Faiz oranlarını artırmaya devam edeceğiz

 


Çin, gösterge Analiz

Çin, gösterge net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Çin, gösterge yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Çin, gösterge grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Çin, gösterge

Çin, gösterge yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Çin, gösterge grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Çin, gösterge yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Çin, gösterge Uzman Yorumları

Çin, gösterge analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }